Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
U mnie nie występuje. W samochodach w rodzinie też się z tym nie spotkałem.
Mnie odnośnie parowania reflektorów obiło się o uszy, że o ile woda wewnątrz się nie skrapla i jest tylko mgiełka, która znika po włączeniu świateł i rozgrzaniu reflektorów to wszystko jest ok i takie parowanie jest dopuszczalne.
szczepan napisał(a):Mówimy o pełnych ledach, ksenonach, normalnych czy o wszystkich. W instrukcji o tym pisze (5F)
s7474 napisał(a):Co do lamp to trzeba się modlić żeby się ledy nie zepsuly bo koszt wymiany będzie konkretny
bmelon napisał(a):Nie powinna się pojawiać.
pinkibass napisał(a):Ja nie mam dobrych doświadczeń z tym serwisem - to taki moim zdaniem serwis dla leasingowych aut
Spróbuj w Maranie - choć akurat w tej sytuacji pewnie raczej trzebaby się skontaktować z salonem w którym zakupiłeś juz klejony samochód
wsowa napisał(a):Pelikson, jaki serwis? Jedyny powód do wymiany to parowanie czy coś jeszcze się działo? Dalej Ci nie parują?
daniel28 napisał(a):W Maran wymienili mi wszystkie tylnie lampy bez problemu. Parowanie i pęknięcia.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość