Maras2003 napisał(a):Stałe zasilanie - STYK 87A pod przekaźnikami pod kierownicą !
Po co przechodzić z tym do wnętrza samochodu jak można pod machą się podpiąć. ?!.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Maras2003 napisał(a):Stałe zasilanie - STYK 87A pod przekaźnikami pod kierownicą !
romekkk napisał(a):Dla potomnych chcących podłączyć moduł typu 30% długich( u mnie moduł od Kogiela)
Ja tak podłączylem i wszystko hula
Przewody długich - piało zielone w bezpieczniku 18,19
Masa - brązowy pod kierownicą
Stały + - czerwony pod przekaźnikami lub czerwony we wtyczce włącznika świateł
+ po stacyjce - czarno-siwy we wtyczce włącznika świateł
impuls wlączenia świateł mijania - zółto-czerwony we wtyczce włącznika świateł
robert1111 napisał(a):Też mam moduł na długich 30 % juz ponad rok czasu i jedyny minus tego jak dla mnie to taki że troche te długie oślepiają nawet przy tych 30 % wystarczy ze sobie staniesz jakieś 10m przed autem i daje ładnie po oczach ja jak w dzień jeżdżę to mam obniżone na 2 na regulacji elektrycznej ciekawe czy można obniżyć w jakiś sposób same długie żeby nie trzeba było sie bawić regulacją.
Jacol napisał(a):Świetna sprawa, bez porównania z tymi dziadami w zderzaku.
kurex napisał(a):Jacol napisał(a):Świetna sprawa, bez porównania z tymi dziadami w zderzaku.
Ale jest jedna zasadnicza różnica, moduł długich jest raczej nie akceptowany przez władze.
kurex napisał(a):Regulacja elektryczna wewnątrz kabiny nie zmienia wysokości długich świateł.
W moim aucie zmieniaJacol napisał(a):Regulacja elektryczna wewnątrz kabiny nie zmienia wysokości długich świateł
_carlos- napisał(a):To gdzie masz zamontowany drugi silniczek w reflektorze?
robert1111 napisał(a):_carlos- napisał(a):To gdzie masz zamontowany drugi silniczek w reflektorze?
Po co Ci drugi silniczek skoro odbłyśnik z mijania i drogowych jest jeden i co z tego wynika że drogowe też się regulują no chyba że masz jakieś inne lampy.
_carlos- napisał(a):Coś slabo ogarniasz tą elektrykę...
przewód do świateł mijania musisz rozciąć i podłączyc oba końce do czarnych przewodów. Podobnie trzeba zrobić ze światłami pozycyjnymi.
[gypsymh] napisał(a):Chyba najprościej i najlepiej będzie Ci to wszystko podłączyć za skrzynka bezpieczników. Tam znajdziesz wszystkie przewody a i trochę miejsca na to ustrojstwo
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości