Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jacol napisał(a):Polecam podpiąć się pod spryskiwacze szyby.
kurex napisał(a):od roku ponad jestem podpięty pod alternator
motyka8 napisał(a):Dzienne tylko pod alternator
mlynek napisał(a): Idzie do altka gruby przewód od aku i jedna kostka z dwoma kablami. Pod który w tej wtyczce podpiąć
. W moim zestawie niema czujnika zmierzchu. Jak podlaczyc halogeny to musze jeszcze sie zastanowic. Taki modul moge szczerze polecic i jest o wiele lepszym rozwiazaniem niz jakies ledy (przerobilem dwa komplety ledow)leo 23 napisał(a):a masz to połączone na czujniku zmierzchu który był w zestawie
jak chcesz je podłączyć na halogeny to musisz kupić dodatkowy regulatorczy masz inne rozwiązanie w głowie
Witam, czy światła dzienne poniżej spasują do Leona, do seryjnego zderzaka? Światla wydają się być dość długie dlatego pytam, czy wejdą bez żadnego problemu?
szeftig napisał(a):trafiłeś na zmotoryzowanych policjantów ; )) większość ma to w ... wiadomo, że to nie ma żadnej homologacji, ale i za granicą widziałem nie jeden samochód jeżdżący na tym patencie
Z tego co widze na tej aukcji co pokazales jest rowniez podpiecie pod postojowki (na 99% po to zeby Ci rozlaczalo ten moduł przy włączonych pozycjach), a wiec wtedy już powinien byc odciety i zadnego konfliktu nie powinno bycMarcinxxx napisał(a):i mysle czy jak pod mijania je dam to czy przy przełączaniu nie bedzie zwarcia
Do tej pory tez wydawalo mi sie ze z kabiny reguluje sie tylko światla mijania...Marcinxxx napisał(a):jak obniżyłeś długie ?
Maras2003 napisał(a):Ja mam moduł AM.010.1od LEPARD i tam jest tak, że konfiguracja odbywa się kombinacją mignięć.
Jest również podłączony pod postojówki i drogowe, żeby wejsć w konfigurację trzeba przytrzymać drogowe i 3x mignąć postojówkami.
Polecam powyższe moduły
dokałdnie tak jak mówisz... moj błądMarcin87 napisał(a):regulując pokrętłem obniżamy też długie razem z mijania
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości