Sebool2006 napisał(a): Jak nie masz to upier... kabel i po problemie
Czasem nie warto od razu uwalać tego kabelka, w razie jakiejś reklamacji będzie zonk

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sebool2006 napisał(a): Jak nie masz to upier... kabel i po problemie
Tom-Tdi napisał(a):
Re: jakie klocki wybrać?
Tom-Tdi napisał(a):Sebool2006 napisał(a): Jak nie masz to upier... kabel i po problemie
Czasem nie warto od razu uwalać tego kabelka, w razie jakiejś reklamacji będzie zonk
Sebool2006 napisał(a):Tom-Tdi napisał(a):
Re: jakie klocki wybrać?Tom-Tdi napisał(a):Sebool2006 napisał(a): Jak nie masz to upier... kabel i po problemie
Tomku wiem jak najbardziej ale jeżeli klocek bedzie pasował po przymiarce więc nad czym się zastanawiać. Można uciąć
wysmok napisał(a):Aha proponuje przy zakupie przednich klocków do Leona I jeden "myk" - kto ma układ hamulcowy bez czujników zużycia klocka to niech bierze sobie klocki do układu 288/312 mm od Audi A6/C4 lub Passata B5 bez czujników. Będą ok 30 % tańsze jak do Leona. Wynika to z tego, że tam to klocki normalne a w Leonie do mocnych wersji więc płaci się ekstra za "sport". Co do mieszanek to są takie same a Audi to ciezki i szybki wóz więc nie ma problemów z siłą hamowania czy trwałością.
elemenateur napisał(a):Michale rzuć okiem na to
http://www.autodoc.ru/Web/part/ate/3/art/13046070812
biauy napisał(a):Panowie do Leona cupry R 1m tarcza 323mm TRW jaki klocek zapodac ? Mam do wyboru ATE TRW i BREMBO
eeee ja swoje uwielbiam nawet na sell wystawiłem co by komuś innemu sprawiały radośćborowa napisał(a):mam ich dość więc szukam dla nich zamienników.
transit_master napisał(a):co by komuś innemu sprawiały radość
piotrassenior napisał(a):najlepszym rozwiązaniem myślę że będzie Ferodo Premier...miałem kiedyś w Ibizie (pyliły jak....ale hamowało porządnie przy upalaniu na drodze - tarcze miałem Brembo z tego co pamiętam). A może PAGID założyć...do tych ATE PD...?
transit_master napisał(a):Dobre klocki
ja już wiem. "To nie hamuje, Transiu zmieniamy na DS Performance"borowa napisał(a):jestem ciekawy co napiszę o nich za tydzień, dwa, miesiąc.
elemenateur napisał(a):bo klocki zimmermann to niska półka. Montuj Ferodo textar jurid pagid.
Do tarcz ferodo daj klocki też ferodo Arti.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość