Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
No ale mniej pali. Miałem Corse B 1.2 i paliła mi ok 10l, Peugeot pali ponad 9l, dlatego chciałbym Diesla, który paliłby by ok. 7-8l, a do tego ropa nieco tańsza.
Musial bys czesto gesto deptac po miescie by 90 albo 110 tyle spalic.mariusz.f napisał(a):dlatego chciałbym Diesla, który paliłby by ok. 7-8l, a do tego ropa nieco tańsza.
Tonny S napisał(a):Musial bys czesto gesto deptac po miescie by 90 albo 110 tyle spalic.mariusz.f napisał(a):dlatego chciałbym Diesla, który paliłby by ok. 7-8l, a do tego ropa nieco tańsza.
Tonny S napisał(a):mariusz.f, wielkosc to pojecie wzgledne wyjazd w 4 osoby na tydzien i miejsca powinno starczyc ale na dluzej juz nie i trzeba bagaznik dachowy montowac.
mariusz.f napisał(a):Więc podejrzewam, że w Leonie spoko będzie miejsca
To jest lightBestia7 napisał(a): TS jak przerobie to bedzie spokojnie ok 180KM
Bestia7 napisał(a):Slyszalem tylko z opowiadan ze passat 1.8T nie ma szans z wersja TS
Bestia7 napisał(a):Slyszalem tylko z opowiadan ze passat 1.8T nie ma szans z wersja TS
Bestia7, jezeli chcesz zaoszczedzic kup 150 jak kupisz 110 to dalszych kosztow juz nik nie liczy a suma sumara jak uda ci sie znalesc ladnego ts to zaplacisz tyle ile 110 + przerobki ,czyli na to samo wychodzi tylko puzniej mniej zabawy no ale to moje zdanie
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości