Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kenaj86 napisał(a): czy wg was to zbedny wydatek i full link wystarczy? Jakie sa wasze doswiadczenia z tym urzadzeniem. Alternatywnie za te prawie 5000 mozna miec media system plus seat sund system i fotele alcantara.
ocho napisał(a):Czy orientujecie się jakie zawody mogą się ubiegać o zniżki przy zakupie Seata?
B3N napisał(a):ocho napisał(a):Czy orientujecie się jakie zawody mogą się ubiegać o zniżki przy zakupie Seata?
Prawnicy,Lekarze i pracownicy medyczni, Służby mundurowe, Górnicy, Rolnicy, Architekci,Księża, Klienci posiadający samochód marki Seat nie starszy niż 7 lat.
ocho napisał(a):B3N napisał(a):ocho napisał(a):Czy orientujecie się jakie zawody mogą się ubiegać o zniżki przy zakupie Seata?
Prawnicy,Lekarze i pracownicy medyczni, Służby mundurowe, Górnicy, Rolnicy, Architekci,Księża, Klienci posiadający samochód marki Seat nie starszy niż 7 lat.
Jakiej wysokości może być ten rabat?
B3N napisał(a):Alcantara moim zdaniem jest brzydka, bo zostawia takie 'smugi' w zaleznosci jak sie ułoży materiał. Ale to prywatna opinia. I wydaje mi sie że jest gorzej wentylowana, a z czasem sie powyciera
bmelon napisał(a):Jeśli dodatkowo koszta za granicą połączenia twojego GSM do neta są nieodczuwane tym bardziej.
Rychu napisał(a):moja żona bardzo chciala mieć czarno-biały bo dla niej jest po prostu czytelniejszy.
Oracle napisał(a):Rychu napisał(a):moja żona bardzo chciala mieć czarno-biały bo dla niej jest po prostu czytelniejszy.
Na pewno nie jest czytelniejszy.
Rychu napisał(a):Jak moja żona mówi że jest, to jest.
ocho napisał(a):Może opony zimowe?
ajej87 napisał(a):Ja wstępnie za zakup Leona trochę ponad 100 tys. otrzymałem 7.3% (dosłownie kilka dni temu). Mam nadzieję, że jeszcze alarm dealer dorzuci
Negocjował ktoś z Was ostanio ofertę finansowania?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości