Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

exe napisał(a):Panowie jaki jest pasek i pompa w zestawach INA?

[/URL]

rozwiń czemu nie 80-90? Bo wymiana co 60 to jakiś absurd ale czekam na rzeczowe argumenty.Sony napisał(a): ja osobiście polecam zmienić co 60-70kkm

Widziałem w jakim stanie po niecałych 80kkm były rolki (INA) stąd wolę ruszyć wcześniej i mieć spokójtransit_master napisał(a):rozwiń czemu nie 80-90? Bo wymiana co 60 to jakiś absurd ale czekam na rzeczowe argumenty.

transit_master napisał(a):Możecie sobie wymieniać razem z olejem(po 500km bo przecież jest czarny)
Transiu mistrz! 

i basta! Trzeba to podwiesićelemenateur napisał(a):ja również nie polecam popadania w paranoje. 5Lat i 90 tyś spokojnie się przekula.

Słuchajsecound napisał(a): secound
mlynek napisał(a):mlynek

Dlaczego nie skorzystasz? Każdy, kto skorzystał raczej jest zadowolony. Tanio, szybko, profesjonalne doradztwo i bez problemu, że coś nie będzie pasowało.decoWP napisał(a):Własnie przyszła paczka od PRO-CHOICE z rozrządem,pompa pasek itp Wielki podziekowanie dla kolegi elemenateur za pomoc i szybkie ogarnięcie tematu.POLECAM PRO-CHOICE

to jest rolka z wersji z hydraulicznym napinaczem.

Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości