Goofol napisał(a):Cupra 280. Zamówienie 28.04.2015 przybliżony termin końca produkcji 36 tydzień + 2-3 tygodnie transport.
Podobno produkcja trwa 19 godzin...
Oby się szybciej z transportem i w ogóle uwinęli!
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Goofol napisał(a):Cupra 280. Zamówienie 28.04.2015 przybliżony termin końca produkcji 36 tydzień + 2-3 tygodnie transport.
SmialekPL napisał(a):U mnie zamówienie 17 Kwietnia i odbiór dzisiaja miałem czekać 4 miesiące, pewnie dlatego że wersja reference.
Tomek2791 napisał(a):RTI/GAP to rodzaj dodatkowego ubezpieczenia. Nie wdając sie w szczegóły jest to dodatkowe 20% wartości auta wypłacane w razie szkody całkowitej lub kradzieży ale kwota dopłaty nie moze przekroczyc około 60 kpln.
Rychu napisał(a):A za ile $$ takie ubezpieczenie Ci zaproponowali?
Goofol napisał(a):super dzięki. DoczytałTomek2791 napisał(a):RTI/GAP to rodzaj dodatkowego ubezpieczenia. Nie wdając sie w szczegóły jest to dodatkowe 20% wartości auta wypłacane w razie szkody całkowitej lub kradzieży ale kwota dopłaty nie moze przekroczyc około 60 kpln.
Dzięki. poczytałem trochę w necie i raczej skuszę się na jedno z tych ubezpieczeń. po moich kalkulacjach opłaca się... spać spokojniej...
A jak tam Tomek Twoje auto... odebrałeś, odbierasz?
Rychu napisał(a):Samochód poszedł do produkcji 22.06.2015. Na razie w systemie widać termin na za 3 miesiące ale ponoć na początku zawsze system tyle podaje. Obawiam się, że przerwa sierpniowa nas nie ominie
Scrollek napisał(a):Cupra ST zamówiona
265 manual/ emotion RED/ PAB/ PTC/ PNC / PK2 / WL4
data zamówienia:24.03
data realizacji 7.09
nastan napisał(a):@Scrollek - kod odblokowujacy zadziałał, czy to znaczy że z opcją mirror link konieczny jest jakiś dodatkowy kod? rozumiem, że działać ma w rozumieniu smartfon z systemem pokładowym tak, że telefon jest wyświetlany na ekranie?
maciek89 napisał(a):No wlasnie sprzedawca powinien mnie namawiać na dodatkową opcję, a jednak tak nie było. Miałem zaznaczone seat sound jako must have, a w końcu po odsłuchu nie wziąłem. Ale czego się spodziewać za 1200 zł - głośniejszy basik i tyle. Jeśli ktoś chce lepszego grania to już musi sobie samemu rozbudować.
maciek89 napisał(a):Po 4 latach to ja już chciałbym sprzedać samochód, a nie dokładać do niego gadżety dla kolejnego właściciela. Na co konkretnie tracę gwarancję wymieniając głośniki i montując wzmacniacz? Wg mnie nie traci się gwarancji.
Webi napisał(a):Goofol - chyba Cie oszukują. Który to dealer?
Pik napisał(a):Ja zamawiałam Cuprę w 31 tygodniu. Od dealera dostałem niedawno info, że produkcja jest potwierdzona na 40 tydzień, a odbioru mam sie spodziewać w 42 tygodniu.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości