Dzieki
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
barth napisał(a):adamtower, moge tobie takie 2 zalatwicniedaleko mnie taka czarna Frka parkuje
DDDDDD
adamtower, moge tobie takie 2 zalatwic niedaleko mnie taka czarna Frka parkujeDDDDDD
ja mam pytanko
mam stare lusterka i do tego prawe jest mniejsze i z tego powodu udało mi sie przytrzec tylny błotnik i tez mysle nad wymiana na duze prawe lub łezki,
tylko czy lezka ma lepsza widocznosc od starych
adamtower napisał(a):oczkolek,![]()
![]()
![]()
![]()
Grześ napisał(a):adamtower, czemu nie kupisz poprostu tych z aukcji nixu, bedzie taniej niz malowanie nawet z przesyłka
Grześ napisał(a):u mnie to wieksze lewe lusterko ma zagiecie co w sasadzie eleiminuje martwe pole w tym wypadku jak bym kupywał łezki to tylko z zagieciami
ps moze ktos mi wysłac pare zdjec na prv tych lusterek jak to z ta widocznoscia ewentualnie bede musial sie takim leonkiem przejechac
adamtower napisał(a):A kto mi pomoże z tym kolorem
to nie jest zwykły srebrny kolor - chrom mat / tytan - on sie ani nie swieci nie wspołgra ze zwykłymi srebrnymi felami od TS, identyczny kolor z felami od FR-apilpi napisał(a): to zwykły srebrny kolor
Przy takiej pogodzie, dziennym świetle ładnej fotki nie da sie zrobićadamtower napisał(a):Bardzo bym prosił posiadaczy FR'ek o jakieś ładną fotkę przy dziennym świetle, lusterka. Będę bardzo wdzięczny.
Tonny S napisał(a):Przy takiej pogodzie, dziennym świetle ładnej fotki nie da sie zrobićadamtower napisał(a):Bardzo bym prosił posiadaczy FR'ek o jakieś ładną fotkę przy dziennym świetle, lusterka. Będę bardzo wdzięczny.Adam marudo jedna idz kup spray i psiknij te 2 lusterka
kolor masz na tym zdjeciu z ebay-a
Tonny S napisał(a):to nie jest zwykły srebrny kolor - chrom mat / tytan
No dokladnie to wyglada tak jak sprayem z puchy.pilpi napisał(a):każdy srebrny kolor dopoki nie pokryjesz klaem tak wygląda, no chyba że waliisz sprayem z puchy.
Tonny S napisał(a)::|nixu,
![]()
daj spokój, jak juz to na kolor nadwozia, zaden inny
Tonny S napisał(a)::|nixu,
![]()
daj spokój, jak juz to na kolor nadwozia, zaden inny
Tonny S napisał(a):extra to musi wygladac z chrom lookami (tymi ciemnymi) TOORA
To dobieraj kolor pod felge - i juz masz rozwiazanie problemuadamtower napisał(a):No to właśnie mam taki zamiar aby super wyglądały z moimi S-line'ami w ciemnym chromie
adamtower napisał(a):nixu, a czy ta Twoja informacja na SN dotycząca koloru lusterek jest ok? tzn czy to kolor jak napisałeś to 1M1M
http://www.Seat-Napinator.pl/forum/viewtop ... c&start=30
Czy informacja dotyczy lakieru nadwozia
nixu napisał(a):adamtower napisał(a):nixu, a czy ta Twoja informacja na SN dotycząca koloru lusterek jest ok? tzn czy to kolor jak napisałeś to 1M1M
http://www.Seat-Napinator.pl/forum/viewtop ... c&start=30
Czy informacja dotyczy lakieru nadwozia
Nadwozia, jutro postaram sie dowiedziec o numer koloru dokladnie z palety seata
Tonny S napisał(a):nixu, nie jest taki sam - lusterka chrom mat, ramki w srodku cos ala jasna szara sombra, napewno nie chrom mat ani nie srebrny
nixu napisał(a):No to rozlozyli rece
Takie samo info dostałem od mojego ASO, nie malowali i nie maja w bazieadamtower, pytalem sie kolegi ktoóry maluje Seaty, mówi że lusterek jeszcze nie malował w FRkach
Tonny S napisał(a):dzwon do Iberii
nixu napisał(a):1m0 857 537 A 1BC - Lusterko Lewe FR
1m0 857 538 A 1BC - Lusterko Prawa FR
dave napisał(a):nixu napisał(a):1m0 857 537 A 1BC - Lusterko Lewe FR
1m0 857 538 A 1BC - Lusterko Prawa FR
hmm... a jestes pewien ze to jest juz polakierowane![]()
![]()
zeby nie bylo tak ze za owe 44 pln-y dostaniesz kolejne "surowe" obudowy![]()
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości