Podaj najpierw model swojego autka (mam na mysli czy zwykla Stella czy Top Sport albo Cupra ?) potem dorzuc jaki masz w nim silnik (zeby wiedziec jaki intercooler w nim siedzial od nowosci) a pewnie wiecej ludzi bedzie w stanie Ci pomoc. Co do zamka zapytam sie jak to u mnie wyglada na szrotach okolicznych bo bede szukal tego plastikowego banana od od zderzaka z lewego przodu to zapytam czy nie maja i zamka. Sprawdz sobie wg ETKI czy te zamki nie sa takie same jak w golfie 4 i octavii. W moim regionie do Golfa rzeczy jest 5 razy latwiej dostac niz do leona. A gdy zapytalem czemu tak jest to mi na niektorych szrotach odpowiedzieli ze jak ktos rozbije leona to go naprawia a nie zlomuje

To mile nawet

-- 28 września 2015, 00:45 --
To sie nazywa Element zamykajacy i wyglada tak ze w Etce strona prawa ma numer 1M0821112 Skoro Ty napisales ze tam jest I zamiast 1 to byc moze sie walnales tez w tym ze zamiast 3 jest tam 8 ? Jesli tak to Etka mowi ze jest to strona prawa. Spojrz na ta aukcje tutaj pisza ze jest to strona lewa, wiec byc moze i lewa i prawa jest taka sama.
http://sklep.centrummotoryzacji.info/gl ... 85200.htmlTa listwa wchodzi od wewnetrznej strony blotnika (wydaje mi sie ze widac ja gdy otworzysz drzwi kierowcy badz pasazera, nie chce mi sie isc sprawdzac jak to wygada u mnie

Co do intercoolera to sie eni wypowiadam. POZDRO