Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
da3 napisał(a):musisz wymienic zegary na takie z kompem i wyswietlaczem do niego poza tym raczki do obslugiwania kompa do tego znalesc kogos kto zajmuje sie zegarami zeby Ci to podlaczyl powalczyl z immobilizerem i takie tam i mozesz sie cieszyc z kompa:):):)
MenIB napisał(a):OK , wznowilem temat , ale dlatego ze może warto , na mojej stronie www.toya.net.pl/~jsk zamieścilem opis zamontowania MFA do autka , jak i opis zmiany przebiegu oraz wyczytania PINu immo do VAGa, teraz tak mysle ze nie napisalem ze zegary moga byc nawet od innego modelu silnika tylko wtedy nalezy przeprowadzic kodowanie , zamieszcze proces kodowania w innym pliku i wystawie na download. A ten pliczek mozna oczywiscie zgrac odemnie i umieścić na downloadzie. Pozdr, MenIB
MenIB napisał(a):juz poprawilem linka , sorkizrobilem blad w nazwie pliku , zjadlem jedna literke , ale niech tak juz zostanie. Oczywiście dodam , ze MFA i tempomat zalozylem do swojego autka.
MenIB napisał(a):Adobe 7
r3d3 napisał(a): Te od benzyny sa tansze
marcinl00 napisał(a):mam caly zestawik ale nie mam az tak duzegobede musial pozyczyc z tego co widze - jaki tam jest rozmiar moze ktos wie Pytajnik
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości