Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
chlorek napisał(a):wróżenie z fusów, trzeba podjechać do ASO i niech wyjaśniają. Najczęściej trzeszczy jak stara szafa sworzeń. Często też lubi odbój amora.
yogi555 napisał(a):A czy ten układ progresywny jest w każdym leonie ?Ja mam 1.6 leona II z 2006 r.
yogi555 napisał(a):Witam!!!Mam taki problem,że przy skręcaniu kierownicą przy parkowaniu coś mi skrzypi.Dodam,że przy jeździe tego nie słychać ani przy przejeżdżaniu przez progi.Ostatnio stojąc na parkingu i przy kręceniu kołami przód samochodu lekko się przesuwał w stronę skrętu kół czy to normalne?
Vampire1984 napisał(a):Mam identycznie od 15tego tysiaca km. Przy 90stopniowym skrecie w lewo i dodaniu lekkim gazu. Musi to byc jakis stabilizator czy moze wachacz albo tak jak piszecie przegub.
ggregorii napisał(a):Leony to nie Borewicze ze może co trzeszczeć. U mnie przebieg 30 tys i trzeszczy przy progach jak szybko zjeżdżam i na skręconych kolach jak wjeżdżam na jakiś krawężnik, i do tego z tyłu tez. Jakos miałem Leona 1P i tam przy - 20 nic nie trzeszczało
pinio27 napisał(a):P.S Nie jestem w stanie przyjąć do świadomości, aby aż tak skrzypiało zawieszenie w aucie za prawie 100 tys zł. Absurd.
Pazdz napisał(a):pinio27 napisał(a):P.S Nie jestem w stanie przyjąć do świadomości, aby aż tak skrzypiało zawieszenie w aucie za prawie 100 tys zł. Absurd.
Mnie szkoda czasu z pierdołami jeździć po ASO. Tam i tak zazwyczaj pracują matoły, którym cieżko cokolwiek wytłumaczyć.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości