Myślę że urządzenie da radę na pewno zainstalować pytanie gdzie się znajduję moduł GPS czy w urządzeniu czy gdzieś w aucie i co z antenami
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
daniel28 napisał(a):Również potwierdzam, nie kupił bym drugi raz navi , jedynie ten wyświetlacz między zegarami. Gogle mapa wygrywa + Janosik
kapishon napisał(a):Jak myślicie jest możliwy SWAP z Media System Plus 5,8" do navi
Myślę że urządzenie da radę na pewno zainstalować pytanie gdzie się znajduję moduł GPS czy w urządzeniu czy gdzieś w aucie i co z antenamioraz jak do tego wszystkiego ma się 3,5 calowy wyświetlacz między zegarami który w przypadku Media System Plus jest monochromatyczny.
Wojtaz666 napisał(a):zachowuja wszystkie funkcje z oryginalnego media system
Zix napisał(a):Wojtaz666 napisał(a):zachowuja wszystkie funkcje z oryginalnego media system
Poza dosyć istotnymi trybami jazdy...
knt napisał(a):Ja nie mam navi, a tryby są więc navi nie ma nic do trybów.
stacja ACS-8306 pokazuje/wyświetla wszystkie informacje jakie daje mu komputer auta
Pik napisał(a):Co rozumiesz pod pojęciem "stacja multimedialna"? Bo właśnie coś w tym stylu dostajemy przecież w standardzie...
Vampire1984 napisał(a):Za 3 kola?:D NIezla cena, mozna za 1/3 ceny miec cos taniej bezposrednio i z podobnymi funkcjami niz w polskim sklepie
pinkibass napisał(a):Moim zdaniem gdyby obsługiwało wszystkie funkcje auta to byłaby ciekawa opcja - duży ekran, GPS i przede wszystkim Android, na którym można zainstalować i uruchomić praktycznie wszystko co tylko przyjdzie do głowy. Nie mam jednak przekonania co do ewentualnie oferowanej jakości dźwięku, ale to z parametrów, nawet zakładając że są prawdziwe, trudno wywnioskować. Po drodze kolega i tak ma zamiar wpiąć jakiś wzmacniacz, wiec nie ma to aż tak wielkiego znaczenia.
Wracając do tematu - sama zmiana na Media System Plus nie jest taka prosta bo wiązka jest znacząco inna - w podstawie wszystko mamy tam gdzie ekran a w MSP cała elektronika siedzi w schowku.
W którymś temacie daniel28 pisał, że jeden z warszawskich serwisów przerobił z sukcesem temat i mam zamiar sie do nich wybrać i podpytać o efekty i koszt.
-- 1 stycznia 2016, 19:29 --Vampire1984 napisał(a):Za 3 kola?:D NIezla cena, mozna za 1/3 ceny miec cos taniej bezposrednio i z podobnymi funkcjami niz w polskim sklepie
1/3 to przesadziłeś, ale faktycznie bezpośrednio od chińczyków da sie cos podobnego wyrwać za jakieś 400$, jednak dochodzenie praw gwarancyjnych jest znacząco utrudnione i wydłużone.
pinkibass napisał(a):Jestem pewien - w podstawowym modelu z CD ponad wyświetlaczem elektronika jest za ekranem. Na 99.9% w wersji bez żadnego napędu jest identycznie.
pinkibass napisał(a):Wracając do tematu - sama zmiana na Media System Plus nie jest taka prosta bo wiązka jest znacząco inna - w podstawie wszystko mamy tam gdzie ekran a w MSP cała elektronika siedzi w schowku.
pinkibass napisał(a):Jeszcze niedawno tylko ASO mogło zaprogramować nowe urządzenie do auta
RedBool napisał(a):Ja zrozumialem ze w jednym aucie macie w schowku radio a w drugim niei stad napisalem o tych kablach. Jezeli wszystkie kable sie zgadzaja w obu autach to sprzet po zakodowaniu bedzie dzialal. W tym aucie bez navi moze byc problem z antenami od navi,bedziesz musial je potem dolozyc.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości