Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Element 115 napisał(a):A tak przy okazji bo rozumiem że trzymasz Leona na świerzym powietrzu, a nie w garażu - mocno ci skrzypi przy tych mrozach jakie ostatnio były?
Element 115 napisał(a):Daniel, u mnie również wszystko skrzypi, więc nie jesteś sam. Ale nawet nie mam ochoty się tym zajmować bo...w maju kończy mi się leasing i auto idzie "na złom"
maciek89 napisał(a): koncern VW jest niestety znany z testowania swoich rozwiązań na klientach.
Marcin_1p napisał(a):maciek89 napisał(a): koncern VW jest niestety znany z testowania swoich rozwiązań na klientach.
A który nie jest? Mam ziomów którzy jeżdżą BMW, Porsche jak również OOOO i powiem szczerze, że każdy jeden narzeka na coś...
Co najlepsze furacze klasy premium za grube pieniądze... W momencie kiedy księgowi wzięli się z produkcje aut, trzeba się z tym liczyć, że lepiej już nie będzie...
daniel28 napisał(a):Zaskocze cię. Żona odebrała dziś nowego Fiata Qubo - 39 tyś zł. Nic nie trzeszczy, skrzynia pracuje pięknie, nic nie haczy, sprzęgło pracuje wyjątkowo lekko. Po przesiadce do Leona, miałem wrażenie, że jade ładą,
Pik napisał(a):Po co się męczyć daniel? Szkoda życia na wypisywanie żalów na forum. Poszukaj auta lepiej wykonanego, spełniającego twoje wymagania i bezproblemowego. A Leona łatwo sprzedasz póki co, bo wbrew temu co wypisujesz jest spora rzesza zadowolonych z tego samochodu, a na rynku niewiele egzemplarzy z drugiej ręki.
daniel28 napisał(a):Dziś było rano - 17 C, dwójka i trójka masakra, jak by nie było synchronizatorów. Wiem że normalne jest jak chodzą ciężej [...]
Ja mam w zasadzie też zastrzeżenia tylko do 2ki i 3ki więc może to co ja reklamowałem, to Ty określasz jako "normalne jak chodzą ciężej". Z kolei ktoś też pisał, że u niego "biegi się wbijają na samą myśl o tym", co pobudziło moją wyobraźnię i u mnie na pewno tak idealnie nie jest! Tak to mi biegi w yarisie chodziły
Rychu napisał(a):Dzięki Daniel28. Ty piszesz, że idealnie, ale z kolei znalazłem taki cytat:daniel28 napisał(a):Dziś było rano - 17 C, dwójka i trójka masakra, jak by nie było synchronizatorów. Wiem że normalne jest jak chodzą ciężej [...]
marpit napisał(a):Długi wątek czy takie problemy są też w 2.0 tdi 150? Czy to raczej problem tsi?
Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka
marpit napisał(a):A jaki silnik i który rocznik. Czy w 2015 tez były problemy
baka1408 napisał(a):posiadaczów
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości