Nie wiem co mówią inni dystrybutorzy i nie ma to dla mnie większego znaczenia.
Ja wiem i Ty zapewne też, że Zimmermanna w Polsce wprowadziła firma w której pracuje, była wyłączonym dystrybutorem, teraz jest jednym z kilku ale nadal głównym. Także informacje, które przekazuje nie pochodzą z onetu czy wp a prosto ze źródła.
Co do informacji od producenta to czy widziałeś kiedykolwiek by Zimmermann pisał, że dostarcza tarcze dla Audi, BMW, Mercedesa, Porsche, od tego roku również dla Land Rovera ? Nie bo uwierz mi, że mało ich interesuje aftermarket. Poza tym ich rozwój w kwestiach internetowych jest bardzo powolny, już Ci pisałem, że kiedy my mieliśmy już sklep internetowy to oni dopiero maila założyli i to po długich naszych namowach by w końcu odejść od FAX-u.
Co do wciskania kitu to się chyba trochę zapędziłeś. Ja nigdy nikomu nie wciskam czegoś, zawsze daje kilka opcji a fakt, że klienci wracają i chcą tylko i wyłącznie klocki Zimmermanna bo super się spisały chyba o czymś świadczy no nie ? Poza tym jak Ci już napisałem: Wiele klocków dla Zimmermanna spada z tej samej taśmy co dla Ferodo

Poczytaj w końcu trochę o firmie Saxid to zrozumiesz o czym pisze.
Poza tym my trzymamy się kilku marek od wielu lat i nie zmieniamy nagle zdania, za to Ty jeszcze niedawno pisałeś, że Zimmermann najlepszy a dziś, że to jednak Textar. A dlaczego ? Bo wiesz, że na Zimmermannie konkurować nie możesz a Textara ja i kilku innych z konkurencji nie oferujemy. Podobnie jest z klockami Zimmermanna, piszesz o nich jak piszesz bo nie masz do nich dojścia w dobrej cenie. A dlaczego ? Nie dlatego, że nie mam dojścia bo mam i to w tym samym źródle co Ty ale dlatego, że uważam, że Zimmermann i Textar to tak samo wysoka jakość więc po co dublować i mieszać w ofercie.
Temat ze swojej strony uważam za wyczerpany i zarówno dla mnie jak i dla Ciebie niekorzystnym jest prowadzenie tego typu dyskusji na forum.