Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
untaztood napisał(a):"dziękuję"
untaztood napisał(a):Przestał mi działać spryskiwacz prawej lampy
...
Jak to naprawić?
Axee napisał(a):Wymienic dysze w cylindrze, albo caly.
Jestes tepy czy jak? Przeciez od razu napisalem Ci co masz zrobic ... spryskiwacz sklada sie z dwoch zasadniczych elementow: cylindra (to ta czesc ktora jest przykrecona do auta i do niej podlaczony jest waz z woda) i dyszy (to ta cala czesc ktora sie wysuwa, na ktorej zaczepiona jest zaslepka, a nie te 2 koncowki co z nich woda pryska). Miales jasno napisane co zrobic, wymienic dysze w cylindrze (cala czesc wysuwalna) lub caly element (spryskiwacz). Zostala Ci udzielona pomoc i jeszcze masz pretensje ... A zrobiles dokladnie to co na poczatku napisalem.untaztood napisał(a):Spryskiwacz wymieniony, "dziękuję" wszystkim za pomoc.
Maciek91x napisał(a):Próbowałem znaleźć skrzynkę bezpieczników pod deską rozdzielczą ale poległem.
no właśnie jak ja kupowałem auto, światła były na auto i spryski nie działały, bo było jasnomiroA3 napisał(a):światła masz włączone ? bez tego nie będą działać
Axee napisał(a):Jestes tepy czy jak?
Axee napisał(a):(...)cylindra (to ta czesc ktora jest przykrecona do auta i do niej podlaczony jest waz z woda)
co za roznica czy przykrecony, czy zatrzasniety ... w niektorych autach jest przykrecony, w innych zatrzasniety ... w niektorych do zderzaka, w innych do pasa ... nie ma znaczenia. Wazne, ze zrozumiales o ktora czesc chodzilo...untaztood napisał(a):Spryskiwacz nie jest przykręcony do zderzaka
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości