Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mrcn napisał(a):"Zazdraszczam" tego wzoru felg.... a poza tym identyczne!
mich1814 napisał(a):Ja zamówiłem w listopadzie. Na umowie mam datę do końca stycznia (miało być z zapasem) a okazuje się że połowa lutego to najbardziej optymistyczny termin... Podobno obsuwa przez szklany dach.
Damian napisał(a):mich1814 napisał(a):Ja zamówiłem w listopadzie. Na umowie mam datę do końca stycznia (miało być z zapasem) a okazuje się że połowa lutego to najbardziej optymistyczny termin... Podobno obsuwa przez szklany dach.
Hej. Zamówienie z 4 listopada, auto na miejscu 17 grudnia. Wersja z dachem.
Pik napisał(a):Aż tak zależało ci na czasie? Normalnym trybem zapewne dostałbyś już auto z 2016, a tak masz produkcję 2015...
wsowa napisał(a):Damian, który to dealer taki zaradny?
No właśnie, niby niewiele a jednak rok różnicy!I jaka to różnica grudzień 2015, a styczeń lub luty 2016?
daniel28 napisał(a):Dla mnie również rok nie ma znaczenia. Nawet przy odsprzedaży to nie rocznik decyduje o cenie a przebieg i stan wyeksplatowania. Można kupić tanio młodego grata jak i również starsze drogie w bardzo dobrym stanie auto.
maciek89 napisał(a):Właśnie, ciekawe co z tym liftem.
Ile czekaliscie od momentu zlozenia zamowienia do otrzymania od dealera daty produkcji?
esde napisał(a):Długo, bo trafiłem na sierpniową przerwę w produkcji - około 2 miesiące.
esde napisał(a):esde napisał(a):Długo, bo trafiłem na sierpniową przerwę w produkcji - około 2 miesiące.
A na sam samochód czekałem 3,5 mc-a.
maciek89 napisał(a):Tylko, że nie piszemy o nowych autach tylko 4-5 letnich. Nówkę można sobie kupić gdziekolwiek i kiedykolwiek się chce. Na rynku wtórnym wybór Cupr jest raczej ograniczony i ponad rocznikiem ważniejszy jest stan, przebieg, serwisowanie. Rzadkie auta i mocne wersje rządzą się swoimi prawami. Co z tego, że ktoś poczeka dłużej i będzie miał produkcję luty 2016, a nie grudzień 2015 skoro to i tak będą takie same auta, a w maju zrobią lifting i już będzie to stary model.Właśnie, ciekawe co z tym liftem.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości