Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przemekaerox napisał(a):Mam taką funkcję w swoim samochodzie, jednak jest to Diesel, a z dnia na dzień są większe mrozy, zastanawiam się czy to dobrze jak samochód nie był zapalany cały dzień i idziemy wieczorem zapalić autko, otwieramy auto i wszystkie lampy się zapalają (przez podaną funkcję w temacie leaving home). Z tego co wiem to każdy zbędny pobór prądu w zimę powinien być w aucie wyłączony.
Czy ktoś wie jak wyłączyć tą funkcję??
mm.max napisał(a):przemekaerox, jeżeli masz MFD wchodzisz w menu pryciskiem RESET z manetki wycieraczek i wybierasz opcje
- Configuration
____- Lights and visibility menu
_______- Coming home/leaving home
__________ - wyłacz tą opcję
chisel napisał(a):Co zrobić krok po kroku wysiadając z samochodu, żeby funkcja Coming Home zadziałała ?
(próbowałem różnych kombinacji, instrukcja napisana została zanim ktoś dołożył światła dzienne do tych lamp ).
AdamTower napisał(a):mm.max napisał(a):przemekaerox, jeżeli masz MFD wchodzisz w menu pryciskiem RESET z manetki wycieraczek i wybierasz opcje
- Configuration
____- Lights and visibility menu
_______- Coming home/leaving home
__________ - wyłacz tą opcję
małe sprostowanie - wchodzi się do menu poprzez przytrzymanie górnego przycisku funkcyjnego, przytrzymanie RESET tylko skasuje średnie spalanie itp.
TeddyBB napisał(a):Bo to się robi przy wyłączonym zapłonie, nawet chyba bez kluczyka w stacyjce.
Maly_P_kow napisał(a):W ogóle ten fis jest jakiś dziwny bo podczas jazdy w prawym dolny są cyfry "3-4" mi nikt nie potrafi powiedzieć co to zonacza
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość