Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Niestety możliwe i nie wiem jak tegoroczne, ale zeszłoroczne TAK. Nie mam teraz jak pokazać, ale jak wrócę do Polski, to wyciągnę jedną zarówkę, która jest wadliwa. Nie chodzi o skrzywienie, tylko o nierówne osadzenie jej względem osi wzdłuż tej zarówki. To nie jest ta zarówka od lec'a, tylko przykładowa z neta:PaVLo napisał(a): czy to możliwe aby tegoroczne X-Xenon Look H7 miały wadę ?
Mi palą się oby dwie zaraz po przekręceniu włącznika światełCzasta napisał(a):czy wam tez pali sie jedna z żarówek po okolo 3k kilometrów ?
Caky czas. Zaloz dzienne do Leona i pokaz na forum to zobaczysz jak Cie zrugaja z blotem haha. Leonkowi nie pasuja dzienne oczka.Czasta napisał(a): a Jeździsz na nich cały czas
Faktycznie raczej coś u Ciebie jest nie tak. U mnie X-looki jeżdżą póki co od 9kkm i nadal pięknie świecąCzasta napisał(a):Pytanie do posiadaczy X-looków... czy wam tez pali sie jedna z żarówek po okolo 3k kilometrów ? już drugi raz mi sie to przytrafiło poprzednio lewa dziś prawa...
No i już nie świecą. Dokładniej jedna - lewa H7. Nie wiem czy dokupować sztukę czy próbować kolejny komplet?mlynek napisał(a):Montowałem 13 stycznia i do tej pory świecą.
mlynek napisał(a):lec, kiedyś od jednego mechanika usłyszałem "chyba masz za dużo pieniędzy na żarówki", gdy widział jak zatrzaskuje maskę auta. Ja osobiście jestem nauczony, że maska ma sama spaść i się zatrzasnąć, a nie położyć i naciskać na nią, przy okazji ją wgniatając. Co Ty sądzisz o trwałości żarówek w kontekście "trzaskania" maską? Może mieć to jakiś znaczny wpływ na żywotność żarówek?
lec napisał(a):btw: na koniec miesiąca wprowadzamy do oferty H7 MegaWhite 75W 5000k , dla prawdziwych twardzieli
jestem tylko ciekaw jak wypadną z trwałością
będzie zabawa
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość