Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
B3N napisał(a):Ja bym kupił BOSCH'a
Zależy ile chcesz wydać.
http://www.bosch-automotive-catalog.com ... toLoad%3D1
michal99 napisał(a):Wiem jedynie ze Valeo jest slabe. Po zimie kupię Bosch
michalteo napisał(a):Też czytałem podobną opinie na temat Valeo.
michal99 napisał(a): Dajmy spokój głupim uwagom. Wiemy że valeo jest słabe i tyle.
michalteo napisał(a):Panowie właśnie zakupiłem oryginalne wycieraczki z Seata takie jakie były po wyjeździe samochodu z fabryki. Są super nie żałuję ani grosza. Drogo 229zł z 15% upustem (komplet przód i tył) ale warto moje stare wytrzymały dwa lata od zakupu samochodu po przebiegu 40.000km (to i tak dobrze) i mam nadzieję że te też wytrzymają bo są identyczne. Nie wiem kto je robi bo wszystkie jakiekolwiek oznaczenia to seat zauważyłem tylko na tylnej wycieraczce made in belgium. Przetestowałem jak już wcześniej pisałem oximo i nie zdały egzaminu. I nadmieniam iż po założeniu oryginalnych wycieraczek nie musiałem czekać 48h na ułożenie ich tak jak producent oximo mi oznajmił. Miałem na innych samochodach Bosha ale jak mam wydawać na nie za komplet około 180zl to zdecydowałem na oryginały. Jak fabryczne będę się sprawowaly tak jak do tej pory to będzie SUPER. Czas pokaże.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości