Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
W odpowiedzi na Pana wiadomość informuję, że usługa Mirror Link jest zaprogramowana w sposób uniemożliwiający z niej korzystanie podczas jazdy ze względów bezpieczeństwa. Jednocześnie informuję, że wynika to z faktu iż używanie i realizowanie usług systemu Mirror Link, korzystanie z dostępnych aplikacji podczas jazdy może odwracać uwagę od sytuacji na drodze. Odwracanie uwagi kierowcy może być przyczyną wypadków.
Pik napisał(a):Przez Mirror Linka można także uruchomić dość ciekawą aplikację autorską producenta naszego auta, czyli SEAT Drive App. Przy czym uruchomienie nie jest problemem, tylko znalezienie tego programiku. Nie jest certyfikowany dla Polski, także próba ściągnięcia przez Google Play kończy się komunikatem o niekompatybilności z telefonem.
kamjas napisał(a):Ja zamówiłem w Promoto .Na przyszły tydzień ma być. Cena 600 zł. Daj znać jak działa ,jeśli już masz.
machoony napisał(a):nie kazali ci wymieniac portu usb?
ja miałem cene ok 1100zł (w tym moduł usb)
wsowa napisał(a):Zaskoczenia by nie było jakbyś przeczytał informacje na stronie Apple/Androida lub chociażby ten wątek na forum. Na androidzie nie będzie lepiej. I nigdy nie będzie lepiej bo AA/CarPlay ma bardzo ograniczone możliwości z perspektywy autora aplikacji.
machoony napisał(a):kamjas napisał(a):Ja zamówiłem w Promoto .Na przyszły tydzień ma być. Cena 600 zł. Daj znać jak działa ,jeśli już masz.
nie kazali ci wymieniac portu usb?
ja miałem cene ok 1100zł (w tym moduł usb)
maciek89 napisał(a):@Leonek_bezogonek chyba urodziłeś się wczoraj, ale nawet jeśli to wszystkie Twoje niespodzianki były w tym topicu już opisane kilka miesięcy temu
Włącznie z tą, że na ML jedyna navi, która działa podczas jazdy to Sygic, a mapy google w każdym samochodzie się wyłączą. Wystarczyło poczytać temat.
maciek89 napisał(a):Ja miałem dość tego syfu spod znaku Apple (tylko macbook daje radę). W sumie Apple oprócz komputerów robi teraz gadżety dla dziewczyn i dzieci, czyli paski do zegarków i różowe telefony.
SanchoPL napisał(a):ja tez zastawiałem się na instalacje MirrorLink jutro jadę do salonu Promoto w Katowicach na wymianę oleju spytam się jaka cenę mi zaproponują
Cro0lick napisał(a):Czy w Leonie jest możliwość bezprzewodowego ładowania telefonu
Pik napisał(a):Zaktualizowałem Androida do wersji 6 i mam problem z odpaleniem AA. Komuś się udało?
maciek89 napisał(a): używam nonstop i nigdy nic się nie zwiesiło
maciek89 napisał(a):FullLink/Mirrorlink można zamówić z autem
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości