Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Orzeł napisał(a):z grilem od FR/TS bez znaczka jeszcze sie nie spotkałem
dave napisał(a):Orzeł napisał(a):z grilem od FR/TS bez znaczka jeszcze sie nie spotkałem
no wlasnie ja chcialem troszke podlubac zeby zlikwidowac ten znaczek tzn z dolnej kratki wziac kawalek plastra miodu i przeszczepic do gornej ale te dolne sa insze niz gorne i chcialem zalatwiac gdzies kawalek kratki gornej. teraz sie troszeczke koncepcja zmienila
klauspolo napisał(a):chciałbym taki sam jak jest oryginalny w FRce tylko bez znaczka, gdzie i czy wogole takowe występują i za ile mogę kupić
A na które lusterkaklauspolo napisał(a): Chciałbym kupić nakładki chromowane na lusterka do mojego Leona, czy ktoś z was orientuje się gdzie coś takiego moge dostać i za ile?
klauspolo napisał(a):Lusterka w Zastec Tuning 199zl i są to lusterka chromowane bo o takie mi chodzilo, nie srebrny mat. Lusterka mam "łezki". Pozdrawiam
piosurf napisał(a):DWIE STOWY za nakladki!!!!!!! to lekka przesada to w ASO sa za 8 dych. Jestem ciekaw czym sie one roznia???
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości