Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
old_school_baby napisał(a):ja mam nieco inne pytanie ale nie chciałem zakładać nowego tematu
ostatnio słuchałem sobie radia (muzyki z kardy SD) na wyłączonym zapłonie i okazuje się że radio samoczynnie się wyłącza po jakimś czasie - nie mogłem znaleźć ustawienia takiego czasu, źle szukałem? jest coś takiego? też wam się radio wyłącza przy wyłączonym zapłonie?
old_school_baby napisał(a):normalne? no nie wiem, w aucie gdzie jest wypasiony akumulator aby wytrzymywał S&S robią zabezpieczenie aby ktoś nie zapomniał wyłączyć radia? nie dziwne to dla was? zwłaszcza że czas jest bardzo krótki, coś koło 30 minut i nie można tego zmienić... dla mnie lipa straszna, chciałem sobie na działce posłuchać a co chwilę muszę do auta biegać i włączać...
Umiecie jakoś zrobić aby yanosik bez względu na wszystko krzyczał tylko przez głośnik smartfona
michal99 napisał(a):Zmieniłem. Nic to nie dało. Gdy odgórnie bluetooth jest w trybie przekazywania również multimediów yanosik też idzie na bluetooth....
old_school_baby napisał(a):Ja słucham radia i janosik mi wycisza radio i zapodaje co trzeba (BT cały czas działa, ma połączenie z telefonem, nie trzeba słuchać muzyki), ale tak jak pisałem musiałem zmienić kanał audio na notyfikacje.
ktoś tu wczoraj pisał że radio mu się wyłącza po pewnym czasie przy zgaszonym silniku z kluczykiem w stacyjce ale jak widać pytanie forumowicza zostało przeniesione a moja odpowiedź na nie pozostała...gnomb napisał(a):Czego dotyczy Twoja odpowiedź? Zmiany nazwy?
maciek89 napisał(a):Znika ten problem też przy Android Auto i CarPlay? Że czasem po zakończonym połaczeniu lub obsłudze przez komendy głosowe muzyka nie chce grać ponownie i trzeba odpinać usb na chwilę?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości