Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

loozik napisał(a):takie buczenie

mm.max napisał(a):Loozik a czy Twój TDI już miał jakiegoś moda robionego. Bo słyszałem jak diesle się tłukły po chipie np. Vtechu i jak silnik potrafi zmienić odgłos po wgraniu profi programu np. z CS.

loozik napisał(a):mm.max napisał(a):Loozik a czy Twój TDI już miał jakiegoś moda robionego. Bo słyszałem jak diesle się tłukły po chipie np. Vtechu i jak silnik potrafi zmienić odgłos po wgraniu profi programu np. z CS.
jeszcze nic w nim nie dlubalem, bo mam go jakies 2 miechy...ale z czasem cosik sie wymysli... zeby tylko kaska byla
PatTDI napisał(a):loozik napisał(a):mm.max napisał(a):Loozik a czy Twój TDI już miał jakiegoś moda robionego. Bo słyszałem jak diesle się tłukły po chipie np. Vtechu i jak silnik potrafi zmienić odgłos po wgraniu profi programu np. z CS.
jeszcze nic w nim nie dlubalem, bo mam go jakies 2 miechy...ale z czasem cosik sie wymysli... zeby tylko kaska byla
prosze sprawdzic ustawienie statycznego kata wtrysku

loozik napisał(a):ok, ale gdzie moge to ustawic?? w katowicach na bogucickiej mi tego nie ustawia... nawet nie wiedza, gdzie moge to zrobic, a tlumacza sie tym, ze to pompa boscha itp.... a tak przy okazji - ile to moze koszcic??

loozik napisał(a):lus, ale ile to bedzie kosztowalobo nie wiem, czy mi sie oplaca tych paredziesiat kilcow krecic hehe

Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość