Mam pytanie do kolegów, czy jest Wam coś wiadomo na temat akcji serwisowych dotyczących: 3-ciego światła stop - to jest kwestia pękania w okolicy spryskiwacza , świateł tylnych ( część na błotnikach) tj. - siateczka pęknięć na srebrnym odbłyśniku z boku, na skraju światła, przy przejściu na błotnik, tuż pod kloszem - wyraźnie widoczna. ( u mnie na razie tylko na prawym) Zwrócono mi na to uwagę, bo sam nie zauważyłem. Gwarancja mi minęła ( rocznik 2013 - gwarancja tylko 2-u letnia ), a wiem że problem się pojawia w wielu autach.
-- 26 lipca 2016, 20:21 --
Mam jeszcze prośbę do kolegów, żeby obejrzeli dokładnie te elementy w swoich autach i napisali czy obserwują u siebie takie pęknięcia. Chodzi mi o statystkę, tzn. czy to jest problem jednostkowy, czy też są to choroby wieku dziecięcego ( czyli czy jest to związane z rocznikiem auta), czy też jest to hiszpańska maniana. Tak czy siak zamierzam tego tematu nie odpuścić. Takie problemy mogą dotyczyć aut z Chin a nie z koncernu VAG.
-- 26 lipca 2016, 20:22 --
Mam jeszcze prośbę do kolegów, żeby obejrzeli dokładnie te elementy w swoich autach i napisali czy obserwują u siebie takie pęknięcia. Chodzi mi o statystkę, tzn. czy to jest problem jednostkowy, czy też są to choroby wieku dziecięcego ( czyli czy jest to związane z rocznikiem auta), czy też jest to hiszpańska maniana. Tak czy siak zamierzam tego tematu nie odpuścić. Takie problemy mogą dotyczyć aut z Chin a nie z koncernu VAG.