Po powrocie (ok 6 godzin, w międzyczasie ostra burza) odpalił od pierwszego. WTF?! Mieliście coś takiego?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
B3N napisał(a):Mój kolega co miał Forda Fieste podczas dużych upałów miał problem z alarmem. Włączał mu się w upały.
Może od gorąca świrują zabezpieczenia typu alarm / immobilajzer.
Wnioskuje po tym, że dzieje się to tylko w upały.
Element 115 napisał(a):Powiedziano mi że byłem już piąty w ciągu miesiąca na wymianę akumulatora.
szczeslaw napisał(a):w moim przypadku samochód eksploatowany non stop, w większości w trasach, S&S zawsze wyłączony, mało jazdy po mieście na krótkich odcinkach. Codzienny dojazd do pracy ponad 20km w jedną stronę. Samochód garażowany. Więc na 99% nie jest to wina sposoby eksploatacji
szczeslaw napisał(a):Mogę tylko powiedzieć, że w moim przypadku samochód eksploatowany non stop, w większości w trasach, S&S zawsze wyłączony, mało jazdy po mieście na krótkich odcinkach. Codzienny dojazd do pracy ponad 20km w jedną stronę. Samochód garażowany. Więc na 99% nie jest to wina sposoby eksploatacji
daniel28 napisał(a):
-- 21 maja 2014, 19:46 --
I jeszcze jedno, wymieniono mi akumulator bo oryginalny nie był taki jak potrzebaktoś się pomylił
szczeslaw napisał(a):macieluk, tak, tylko zamiast lawety przyslali "startera", ktory odpalil samochod z "elektrowni" i sam dojechalem do serwisu. W zwiazku z tym nie dostalem samochodu zastepczego, tylko musialem go wynajac. Po reklamacji VGP laskawie dal mi voucher o wartosci kosztu wynajmu, do wykorzystania na serwis lub akcesoria.
Vampire1984, no to jak widzisz jest juz 4 osoba w tym watku, z uszkodzonym aku.
SEAT Service Mobility zapewnia kompletny i niezawodny zakres usług pomocy drogowej w każdym kraju Unii Europejskiej
oraz krajach sąsiednich. W razie awarii, wypadku, zgubienia kluczy, przebicia opony, kradzieży, kłopotów z akumulatorem lub innych niedogodności SEAT Service Mobility zajmie się Tobą i Twoim SEAT-em przez 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku.
Usługą SEAT Service Mobility przez 2 lata objęte są wszystkie nowe SEAT-y zakupione w salonach na terenie Polski.
rafko1 napisał(a):Miałem taki problem w ibizie stała na upale odpaliła na parę sek i gasła. Przepchałem ją do cienia i po chwili gadała normalnie. Podjechałem do serwisu, majster od razu stwierdził że to cewka imobilajzera .Stacyjka a cewka to oddzielne części czemu nie mogli przekręcić kluczykamusieli chyba grzebać w niej gwoździem.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości