Mam problem, mianowicie, ktoś poczęstował mojego Leona na parkingu drzwiami, nie dość, że zrobiła się wgniotka to jeszcze pękł lakier. Odnalazłem u siebie w mieście gościa, który zajmuje się auto detalingiem oraz smart repair, oglądając zdjęcia wyglądało to dość obiecująco..
Odebrałem jednak auto i przeżyłem koszmar, dopiero do mnie dotarło co się wydarzyło...
O wyciągnięciu wgniotki nie było mowy i na to się godziłem, ale miał być podkład antykorozyjny i lakier pod kolor auta. No i właśnie pod kolor. Jedna wielka tragedia, wygląda jakbym sam to zrobił pędzelkiem szkolnym i kosztowałoby to mnie 10zł. Nie wierzę, że nawet już po pełnym wyschnięciu/utwardzeniu to będzie choć trochę zbliżone do oryginału. "Spec" zaprosił mnie na polerowanie, gdy właśnie lakier już będzie w dobrym stanie bo na świeżo się bał. Ackzolwiek nie wiem czy warto w ogóle podstawiać auto jeszcze do kogoś takiego.
Bardzo bym prosił o pomoc czy da się to jeszcze jakoś naprawić i ewentualnie czy możecie kogoś polecić najlepiej na dolnym śląsku? Fajnie jakby się udało też wyciągnąć tą wgniotkę. Napisałem do S-PLUS i czekam na odpowiedź.