I czy ktoś ma może jakieś zdjęcie jak to wygląda ?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Arczii napisał(a):Chłopaki mam taki mały problemik czy do FR na sportline wejdzie felga 19 cali 9J ET 33
racek666 napisał(a):Arczii napisał(a):Chłopaki mam taki mały problemik czy do FR na sportline wejdzie felga 19 cali 9J ET 33
Nie wejdzie przód będzie wystawac i obcierac
zoltaibiza napisał(a):Czy do 1P FL przy seryjnym zawiasie wejdzie felga 8j x 18" ET35 z gumami 225/40 ?
racek666 napisał(a):Na przód wejdzie 9" tyle że et 50 jest na styk a z tyłem to wszystko zależy od opony i czy masz zrobione kąty ale wejdzie spokojnie te 9 z et 50
michu napisał(a):Moim zdaniem spoko , to są 18stki ? Widziałem na Leonie i wg mnie pasują
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
desmoRR napisał(a):Cześć, ma ktoś założone felgi ORI Cupra 1M do 1P i może zrobić fotki?
brakoczu napisał(a):Witam,
Wielka prośba o radę odnośnie zakupu alusów i opon. Obecnie 16" z oponami 205/55 / chip 140 KM / zawieszenie ori (z czasem do zmiany).
Mam na oku 18 z oponami 225/40. Pytanie czy nie za szeroko do takiej mocy i czy nie lepiej 17' z kapciem 205/50 czy 215/45?
bodzik155 napisał(a):Na Eibach Sportline wejdą felgi 18" 8J ET 47 na oponach 225/40? Nie będzie szorować przy skręcaniu i na dziurach?
dcsp52 napisał(a):panowie - gwint weiteca auto leon cupra 08
mam do przywiezienia kola z Włoch -
PRZÓD: 18x8.0J ET35 OTWÓR CENTRUJĄCY 72.6
TYŁ: 18x9.0J ET25 OTWÓR CENTRUJĄCY 72.6
przód powinien byc ok ? a tył
Sebool2006 napisał(a):Bedzie obcierac
racek666 napisał(a):Nie będzie obcierac nie wiem skąd takie wnioski
torzech napisał(a):Czy ktoś ma może 8" i ET 40?
Wolałbym nie zamawiać ET 48 tylko po to, żeby za chwilę dodawać dystanse.
racek666 napisał(a):Obie będą pasować i nie będą obcierac.
GlebA napisał(a):Witam Mam pytanie Koło r 17 7 j et 40 zawieszenia normalne jak to będzie wyglądało et bedzie dobre ?
GlebA napisał(a):bo mam możliwość kupić za małe pieniądze fajne fele tylko właśnie 7 cali*i tak nie wiem czy brać czy nie
nie ma ideałówGlebA napisał(a):czyli ten zestaw bedzie prawie idealnie na równo ?:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość