Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
to już raczej problem deski niż środków, po prostu jest do dupy materiałgrabek246 napisał(a):A jaki dressing polecacie do deski w leonie 1m? Mialem juz różne od polytopa przez sg poorboysa i mainza. Niestety efekt nigdy nie byl zadawalajacy
grabek246 napisał(a):A jaki dressing polecacie do deski w leonie 1m? Mialem juz różne od polytopa przez sg poorboysa i mainza. Niestety efekt nigdy nie byl zadawalajacy
grabek246 napisał(a):A jaki dressing polecacie do deski w leonie 1m? Mialem juz różne od polytopa przez sg poorboysa i mainza. Niestety efekt nigdy nie byl zadawalajacy
Fawor napisał(a):młode wilki, a używa ktos systematycznie zapachów w sprayu? Długo to sie utrzymuje? Opłacalne w stosunku do Wunderbauma?
http://allegro.pl/chemical-guys-new-car ... 35612.html
lukaef napisał(a):Chodzi mi o pasty do polerki, glinke i wosk resztę mam
Sebool2006 napisał(a):A w czym pierzecie MF ? Jaki preparat do tego stosujecie ?
Fredi88 napisał(a):ADBL Micro Wash
paperson napisał(a):Piorę w pralce z dodatkowym płukaniem w płynie do prania łagodnych rzeczy perwolla. Mikrofibry są po nim miękkie, a zarazem chłoną wodę. Wydaje mi się to lepszy sposób niż biały jeleń... Poprawcie jeśli się mylę
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości