Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Lewian napisał(a):Podaj VIN auta.
desmo napisał(a):Osobiście miałem tarcze z klockami z dwóch firm , ATE oraz Zimmermann.
Oba zestawy były warte wydanych pieniędzy i sprawdziły się w bojach
sleeper napisał(a):desmo napisał(a):Osobiście miałem tarcze z klockami z dwóch firm , ATE oraz Zimmermann.
Oba zestawy były warte wydanych pieniędzy i sprawdziły się w bojach
tarcze ATE i Zimmermann to dokładnie ten sam produkt tylko w innym kartonie
sleeper napisał(a):tarcze ATE i Zimmermann to dokładnie ten sam produkt tylko w innym kartonie
taki że jak Zimmermann będzie tańszy to warto go wziąć, bo tarcza i tak będzie ta sama (tylko w innym opakowaniu)desmo napisał(a):możliwe , nie neguję tego , jednak jaki to ma wpływ na jakość produktu i ułatwienie wyboru w zakupie dla użytkownika procesor0
Viktorek99 napisał(a):A i ostatnie pytanie czy wiecie gdzie można zakupić tanio tarcze i klocki ? Z góry dzięki za pomoc
procesor0 napisał(a):Czy rozmiar tarcz na przód wynosi 280mm ? Taka tarcza będzie pasować ?
desmo napisał(a):u mnie to 312mm z przodu w FR
Viktorek99 napisał(a):Witam,
Podłączam się do tematu, planuje wymianę tarcz hamulcowych i klocków z przodu i tyłu. Jednak mój problem tkwi w tym że nie znam rozmiaru tarcz.Byłem wczoraj w sklepie stacjonarnym i jak usłyszałem ceny to zdębiałem (280 zł za tarcze na tył i 360zł na przód), więc postanowiłem sam zakupić wszystko w sklepie internetowym i bardzo się zdziwiłem jak zobaczyłem że jest tyle rozmiarów.Przechodząc do sedna sprawy,prosiłbym was o dokładne sprawdzenie jakie mam wymiary tarcz. Numer VIN: VSSZZZ1MZ2R078216
A i ostatnie pytanie czy wiecie gdzie można zakupić tanio tarcze i klocki ? Z góry dzięki za pomoc
miroA3 napisał(a):desmo napisał(a):u mnie to 312mm z przodu w FR
nie tylko u Ciebie,
każdy prawdziwy FR ma z przodu 312
bzykofm napisał(a):Witam, powoli zbliża się wymiana tarcz/klocków, padło na ATE Power Disc, ale nie mam pojęcia jakie tarcze mają rozmiar. Może ktoś pomóc?
Mój VIN VSSZZZ1PZAR053329
Dzięki
Lewian napisał(a):Podaj VIN auta.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości