Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Axee napisał(a):3C0937049AE to modul 23 bajtowy, nie obsluguje doswietlania zakretow. Chcesz doswietlanie, wymien modul na 30 bajtowy np. 3C8937049E, koduje sie to w dlugim kodowaniu.
michu napisał(a):Jak juz piszemy o module 30 bajkowym czy można zakodować coming/leaving home ? U mnie niby przyjmowało kodowanie , ale sama opcja nie działa. Czy ma na to wpływ jeszcze brak czujnika zmierzchu i brak pozycji auto na pokrętle ?
Zasadniczo mialem na mysli highendowy 30 bajtowy jakim jest np. 3C8...E. 3C0...AE tez jest high.wesol napisał(a):Nie kazdy 30 bajtowy ma juz full wypas.
Powiadasz ze masz 30 bajekmichu napisał(a):Jak juz piszemy o module 30 bajkowym czy można zakodować coming/leaving home ? U mnie niby przyjmowało kodowanie , ale sama opcja nie działa. Czy ma na to wpływ jeszcze brak czujnika zmierzchu i brak pozycji auto na pokrętle ?
Axee napisał(a):Bakoma4 pytal o doswietlanie zakretow, michu pytal o CH/LH ...
Misiek napisał(a):Komfort masz 19 byte czyli najwyższy a nie 13
_carlos- napisał(a):Może mi ktoś sprawdzić po nr Vin jakim model modułu bordnetza?
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość