Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Daniel1980 napisał(a):Jak chcesz wpasc na tor z cywilna opona to bierz XL. W zakrecie nie bedziesz dotykac felga o asfalt. Inaczej to sie raczej nie przyda.
piotrmat79 napisał(a):Co sądzicie o nowych kolorach Leona - chciałem zamówić Mastery Blue ale nie wiem czy nie wezmę Pirineos Grey. Niby niebieski jednak do końca do mnie przemawia. Co sądzicie.
piotrmat79 napisał(a):Co sądzicie o nowych kolorach Leona - chciałem zamówić Mastery Blue ale nie wiem czy nie wezmę Pirineos Grey. Niby niebieski jednak do końca do mnie przemawia. Co sądzicie.
Sho napisał(a):Tydzień temu odebrana FRka po równo 2 miesiącach od zamówienia. Całkiem szybko poszło.
szadubaba napisał(a):Mijalem dzisiaj 5d my2017 Mystery Blue z pakietem FR (i te felgi z pakietu) - pasazer mowil "patrz jakie ladne Audi"
Clericgrammaton napisał(a):Chyba zamieniłbym się z obecnej Nevady na właśnie ten
Clericgrammaton napisał(a):o do felg to cytując klasyka "dziadostwo", nic specjalnego, żadnych rasowych obręczy...nic co by dodało charakteru.
szadubaba napisał(a):w FR te plastiki sa blyszczace i przyciagaja odciski palcow i kurz, w Xcellence wyglada to nawet ok - BMW E90 tez ma takie wstawki do mnie przemawia Xcellence ze wzgledu na zawartosc pakietu za 1 zl:
- asystent pasa ruchu, asystent swiatel drogowych
- tempomat ACC z hamowaniem i ochrona pieszych
- czujniki z przodu i z tylu optyczne
- pakiet zimowy (grzane stolki + spryski)
+ komfortowy zawias i full led w srodku z opcja zmiany kolory no i ofc bezkluczykowy dostep KESSY.. jak dla mnie lepsze fjuczery niz pakiet FR minusem sa brzydsze fele niz w FR
Przy tych dodatkach felgi to pan pikuś.
Z resztą jaki to problem zmienić felgi?
piotrmat79 napisał(a):Ja do swojego domówiłem jeszcze kamerkę cofania, full linka i nagłośnienie. Szkoda tylko, że x-cellence w manualu nie ma tych trybów jazdy co FR
szadubaba napisał(a):Ja macalem Xcellence przez weekend
w FR te plastiki sa blyszczace i przyciagaja odciski palcow i kurz, w Xcellence wyglada to nawet ok - BMW E90 tez ma takie wstawkido mnie przemawia Xcellence ze wzgledu na zawartosc pakietu za 1 zl:
- asystent pasa ruchu, asystent swiatel drogowych
- tempomat ACC z hamowaniem i ochrona pieszych
- czujniki z przodu i z tylu optyczne
- pakiet zimowy (grzane stolki + spryski)
+ komfortowy zawias i full led w srodku z opcja zmiany kolory no i ofc bezkluczykowy dostep KESSY.. jak dla mnie lepsze fjuczery niz pakiet FRminusem sa brzydsze fele niz w FR
Bajery w stylu asystenta pasa ruchu, czy aktywnego tempomatu są kompletnie zbędne.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości