majkel_g napisał(a):reklamacja opon letnich.
Coś więcej o tym?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
majkel_g napisał(a):reklamacja opon letnich.
majkel_g napisał(a):ale wszystkie cztery Continetale po 9 tyś. km dosyć mocno się "wyzabkowały"
bzykofm napisał(a):majkel_g napisał(a):ale wszystkie cztery Continetale po 9 tyś. km dosyć mocno się "wyzabkowały"
A jaki masz dokładnie model?
'Pik napisał(a):Jak możesz poproś o wydruk zbieżności. Chętnie bym porównał ze swoim...
Evo napisał(a):A czy te Continentale nie jeździły czasem po torze ?
esde napisał(a):Ta są CSC 5P?
A tak na marginesie - tor wydaje się mega wolny i bardzo techniczny. Potwierdzasz? Jeździłeś w Poznaniu? Porównanie? Możesz na PW.
Chyba musimy zrobić odpowiedni dział dla tych, co na torach się pojawiają, warto wymienić się doświadczeniami.
/klepnięte z komóry
verton91 napisał(a):
W najbliższym czasie czeka mnie kolejne oddanie Leona na gwarancyjny serwis, pradwopodobnie problem z półosiami (słowa mechanika), samochód wpada w wibracje, szczególnie czuć je na podłodze i pedałach przy 2500 obr/min.
majkel_g napisał(a):Wczoraj robiłem pierwszy przegląd i serwis olejowy. Cupra 290 '16, przebieg 14 000 km.
Auto Maran - Warszawa
verton91 napisał(a):Co do Cupry, żaden z mechaników ani serwistantów takowej nie posiada, albo przypadkowo widziałeś kilka razy tą samą z którą był jakiś problem, albo za każdym razem stoi inna.
majkel_g napisał(a):Kierowałem się opiniami z forum, a te są pozytywne. Z wizyty jestem w pełni zadowolony. Na pewno mogę powiedzieć, że Pan Mariusz jest bardzo pomocny i fachowy. Warto z nim rozmawiać.
machoony napisał(a):Dziś płaciłem 290zl. Warunkowo zgodzili się na mój filtr i korek bo od początku kwietnia można dać tylko swój olej. Mieli akcje z filtrem klienta który sam się odkręcić. Po serwisie okazało się że korek mój też odrzucili bo ponoć za krótki. Promoto Katowice.
Ja brałem filtr u nich i też miałem wyciek bo filterek nie był dokręcony.
Po pierwszej wizycie serwisowej w promoto byłem załamany tym jak niska jest jakość usługi.
kupusso napisał(a):Filtr jest w przedniej części silnika, na wysokości dolnej krawędzi chłodnicy. Nie widać go po otwarciu maski.
Gregor napisał(a):kupusso napisał(a):Filtr jest w przedniej części silnika, na wysokości dolnej krawędzi chłodnicy. Nie widać go po otwarciu maski.
Dzięki. Mam jeszcze pytanie czy do wymiany oleju są w osłonie silnika jakieś okienka wizyjne (do spuszczania oleju i wymiany filtra) czy też trzeba demontować całą osłonę?
B3N napisał(a):Natomiast jest jeszcze przegląd samochodu który odbywa się co 2 lata.
edward napisał(a):B3N napisał(a):Natomiast jest jeszcze przegląd samochodu który odbywa się co 2 lata.
Problem w tym, że samochód ma rok więc po co już wola na przegląd? Pomyłka?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości