Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Darek07 napisał(a):O ile dobrze pamiętam w ASO można też dokupić bezbarwną folię na zderzak
Pik napisał(a):Esde, generalnie łatwiej podawać bezpośredni LINK do katalogu akcesoryjnego on-line niż odsyłać do określonej strony pdfa...Ale cen tam też nie ma.
old_school_baby napisał(a):Witam,
czy ktoś z was używa nakładki na tylny zderzak? Chodzi mi o nakładkę chroniącą lakier przy wyjmowaniu rzeczy z bagażnika. W samym bagażniku jest chromowane zabezpieczenie, ale zderzak już nie jest chroniony. Ktoś coś poleca? może są jakieś oryginalne nakładki? chodzi o model ST
Jos napisał(a):old_school_baby napisał(a):Witam,
czy ktoś z was używa nakładki na tylny zderzak? Chodzi mi o nakładkę chroniącą lakier przy wyjmowaniu rzeczy z bagażnika. W samym bagażniku jest chromowane zabezpieczenie, ale zderzak już nie jest chroniony. Ktoś coś poleca? może są jakieś oryginalne nakładki? chodzi o model ST
Nakleiłeś może tę naklejkę czy też listwe. Szukam czegoś bezbarwnego do szarego ST, ktoś ma i mogłby coś polecic ewentualnie wrzucić fotkę jak to wygląda na aucie? Dzieki.
Jos napisał(a):Hej spojrzałem ale nic nie widaćZrozumialem ze sam wyciales folie gdzies? Wolałbym coś gotowego, ktoś coś?
Axee napisał(a):Folia ochronna 5F0061197 cena w ASO 92,04pln.
marpit napisał(a):Ogólnie jest bdb po 2 latach. Zbiera się trochę brudu pod nią.
marpit napisał(a):To ten typ. Chyba też na alledrogo kupowałem.
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość