Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Hmm a ja z racji przymusu kupiłem na miejscu Oximo i wg mnie biją na głowę wcześniejsze Negotti. Wycieraczka jest miększa, lepiej przylega do szyb, mam wrażenie że guma jest jakby lepszą mieszanką. Negotii nie wchodziły mi idealnie w osłonę, te są lepiej wyprofilowane i nie ma tego problemu.siwy1982 napisał(a):Po paru wtopach z wycieraczkami (m.in. Oximo)
siwy1982 napisał(a):Z Bosch'em i Valeo byc moze miałem pecha bo dosyc szybko zaczęły zostawiać smugi.
siwy1982 napisał(a):-arti-, gdzie kupujesz te Unipoint'y? Jaki masz model, Aero II, III? Mam zamiar spróbować coś nowego na jesień.
-arti- napisał(a):Są ciut krótsze ale to nie stanowi.
siwy1982 napisał(a):-arti- napisał(a):Są ciut krótsze ale to nie stanowi.
A masz czujnik deszczu/zmierzchu? Raz miałem komplet już nie pamietam jakiej marki i słabo zbierały z czujnika i przy slabym deszczu machały jakby oberwanie chmury było
Wiesz co, może tak trafiłem , może jakość poprawili ale mam je od lutego i dalej cichutkie, zbierają idealnie naprawdę nie mam się czego czepić. Samo wyprofilowanie, jakość gumy...Zdecydowanie nie polecam Negotti od nowości nie zbierały , hałasowały i do tego odpadła mi jedna przy jeździe na autostradzie - mocowanie do ramienia pękło.siwy1982 napisał(a):Artiks, ja pierwszy komplet Oximo tez chwalilem sobie z początku ale dosyć szybko zaczeły hałasować i nie równo zbierać. Drugi komplet był jeszcze gorszy.
kupiłem wycieraczki przednie bezszkieletowe firmy ALCA.
Kamil2398 napisał(a):wycieraczkami Bosch Aerotwin?
gdzieś Ty to kupowałdudek_jd napisał(a): Dawanie 250zl za wycieraczki jest bez sensu
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości