Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
szadubaba napisał(a):Ja mam 10l w wolnossaku 1.8 120KM takze jesli 1.8 TSI z DSG bedzie palic 10l bede zadowolonyprzynajmniej to duze spalenie bedzie jakos uzasadnione (moc, frajda z jazdy) czego przy 120KM powiedziec nie mozna..
AilO napisał(a):szadubaba napisał(a):Ja mam 10l w wolnossaku 1.8 120KM takze jesli 1.8 TSI z DSG bedzie palic 10l bede zadowolonyprzynajmniej to duze spalenie bedzie jakos uzasadnione (moc, frajda z jazdy) czego przy 120KM powiedziec nie mozna..
Jeżdziłem "wolnossakiem" 1.8 140km. Palił w mieście minimum 11.
Leonem przejechałem niewiele, około 300km dopiero. średnie mam na poziomie 9. krótkie trasy (do 6-10km) na razie pokazuje około 13. więc tak soie
lycone napisał(a):Na początku zawsze tak jest. Radość z jazdy i jakieś poczucie mocy pod butem zwiększa spalanie. Jak zaczniesz "normalnie" jeździć to spadnie o kilkadziesiąt procent
pampi napisał(a):Tak, promem kosmicznymna lawecie jedzie
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
AleX napisał(a):Chciałbym bardzo żeby pod koniec przyszłego tygodnia była u dilera, ale chyba szanse na to raczej niewielkie (?).
pampi napisał(a):Jadą SEATy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
trezor napisał(a):Zamówienie złożone dzisiaj. Czas się uzbroić w cierpliwość.
pafcio napisał(a):trezor napisał(a):Zamówienie złożone dzisiaj. Czas się uzbroić w cierpliwość.
A konkretnie na co i jaki podali czas oczekiwania?
szadubaba napisał(a):do tej pory nie wiem nic
szadubaba napisał(a):Jaki konfig?
Cobra_o7o napisał(a):Jeśli Cupra 300 to dwa miesiące+ nierealne...
pampi napisał(a):Auto od tygodnia u dealera. Jutro odbiór. Dwa miesiące + 1 tydzień.
Cobra_o7o napisał(a):pampi napisał(a):Auto od tygodnia u dealera. Jutro odbiór. Dwa miesiące + 1 tydzień.
Dziś mija trzeci miesiąc i nie znam końcowego terminu.
Cobra_o7o napisał(a):Moja oficjalna informacja jest taka że czeka aż samochód będzie w Poznaniu by móc mnie poinformować o jakiś terminach.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości