Sebool2006 napisał(a): Lepiej oddać to do serwisu który jest w stanie zregenerować zaczepy w oryginalne miejsce bardziej się to opłaci i trwałość materiału będzie lepsza.
Jest gdzieś w Warszawie jakiś sensowny serwis, który to zrobi?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sebool2006 napisał(a): Lepiej oddać to do serwisu który jest w stanie zregenerować zaczepy w oryginalne miejsce bardziej się to opłaci i trwałość materiału będzie lepsza.
miroA3 napisał(a):jeszcze jedna uwaga, sa lampy bix do leona/altei poliftowego których etka nie znajduje
sa to normalne, oryginalne lampy valeo/seat 5P1 941 008C
miroA3 napisał(a):one sa czarne w srodku ? czy tylko zdjecie tak jakos zrobione ?
miroA3 napisał(a):cena zabojcza, no ale...
miroA3 napisał(a):chyba sprzedam swoje lampy a auto wystawie na zwyklych![]()
tatian napisał(a):Nie kupuj tych używanych za tyle $$$. Na pewno do kompletu parują, a więc czeka Ciebie regeneracja.
untaztood napisał(a):W wersji przedliftowej występowały dwa rodzaje reflektorów skrętnych.
Różnią się światłem pozycyjnym.
bzykofm napisał(a):Ostatnia prawa w stolicy![]()
Czy to bixenon skrętny? Pan w sklepie nie wie![]()
http://allegro.pl/reflektor-leon-altea- ... ml#thumb/2
Sebool2006 napisał(a):Skrętny
bzykofm napisał(a):Sebool2006 napisał(a):Skrętny
Dzięki a do polifta?
Sebool2006 napisał(a):Tak są to skrętne bixy do polifta. Dodatkowo musisz sie zaopatrzyć w moduł skrętu AFS do obydwu lamp,a silniczki przełożyć ze starej lampy
ksl napisał(a):Sprawdz czy bezpieczniki od afs masz
ksl napisał(a):bezpiecznik nr 1 jak dobrze pamietam - headlight adjustment control unit
bzykofm napisał(a):Sterownik AFS (jeśli nie masz)
https://allegro.pl/oferta/modul-skretu- ... 7886029535
miroA3 napisał(a):to jest modul w reflektor do passata
w seacie jest " za drzwiami " pasazera
bzykofm napisał(a):o nie wiem, bo u siebie mam właśnie taki jak podałem, z resztą z numerem części podesłanym przez Ciebie
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości