Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Vampire1984 napisał(a):Czy to o czym piszecie to nie to samo co to? ELRING 567.640
ajej87 napisał(a):Czy orientuje się ktoś z Was ile kosztują (mniej więcej) oryginalne w ASO dywaniki gumowe (komplet) do Leona 5F 5D oraz oryginalna mata do bagażnika?
EmJot napisał(a):ajej87 napisał(a):Czy orientuje się ktoś z Was ile kosztują (mniej więcej) oryginalne w ASO dywaniki gumowe (komplet) do Leona 5F 5D oraz oryginalna mata do bagażnika?
Dywaniki 195 zł.
Pik napisał(a):Mnie w ASO podano cenę dywaników gumowych do 5D za komplet 230,- pln.
A na wykładziny bagażnika (i parę innych akcesoriów) to jest teraz jakaś jesienno-zimowa promocja (mam ulotkę). Wykładzina do 5D/SC 5F0061205A za 168,08 pln, do CT 5F9061205A za 194,75 pln (brutto).
bmelon napisał(a):EmJot napisał(a):Dywaniki 195 zł.
W którym ASO tyle kosztują? We Wrocławiu podali mi 250 do kombi.
EmJot napisał(a):bmelon napisał(a):EmJot napisał(a):Dywaniki 195 zł.
W którym ASO tyle kosztują? We Wrocławiu podali mi 250 do kombi.
Pytasz, żeby się pytać czy jesteś zainteresowany? Jeśli to drugie to pisz na priv
bmelon napisał(a):We Wrocławiu podali mi 250 do kombi.
Cyanide napisał(a):No bo tak oficjalnie te dysze nie pasują i w ASO Seata ich nie kupisz (chociaż coś mi się obiło o uszy, że można je niby do Alhambry zamówić ale głowy nie dam). Najlepiej jechać do ASO VW i tam je kupić jako część do Golfa (ja za dwie podgrzewane dysze zapłaciłem chyba ~250 zł), wymiana to robota na 5 minut, tylko upewnij się, że masz odpowiedni śrubokręt do ich ustawienia. Jak je zamontujesz a potem nie będziesz mógł ustawić to trochę lipa
marpit napisał(a):Robiłeś już może tą modyfikację? Znalazłem w doposażeniu naszą dyskusje
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości