https://www.youtube.com/watch?v=6dVC067R6QQ&t=2s
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przewoz napisał(a):Akurat szukałem czegoś na szybko
W Leonie masz jeszcze tablicę w zderzaku, a więc jej podświetlenie, ale to zapewne po prostu jakaś złączka lub trzeba wypchnąć te świetliki. Ale to zobaczę już sam.
mistrzunio napisał(a):Odpina się wtyczki od tych lampek, tak samo jak w golfie 4.
QuitSmile napisał(a):przewoz napisał(a):Akurat szukałem czegoś na szybko
W Leonie masz jeszcze tablicę w zderzaku, a więc jej podświetlenie, ale to zapewne po prostu jakaś złączka lub trzeba wypchnąć te świetliki. Ale to zobaczę już sam.
Chyba tylko to podświetlenie jest różnica między Toledem a Leonem, napisz jak Ci poszło!:)
mistrzunio napisał(a):Dokładnie nie pamiętam, bo zderzak w top sporcie ściągałem ponad rok temu.
Na pewno więcej jest od spodu zderzaka torxów niż w toledo czy golfie 4.
W środku tak samo trzeba odpiąć środkowy plastik i odkręcić te boczne.
Od oświetlenie rejestracji trzeba odpiąć tylko wtyczki.
przewoz napisał(a):QuitSmile napisał(a):przewoz napisał(a):Akurat szukałem czegoś na szybko
Chyba tylko to podświetlenie jest różnica między Toledem a Leonem, napisz jak Ci poszło!:)
No prawie się za to dziś zabrałem. Jednak wychodzi na to, że od środka jest nieco więcej tych śrub trzymających i do nakrętek w zasadzie bez odpowiednio długiej przedłużki i nasadki pod klucz 10 to nie ma co podchodzić. A ja nie mam w domu przedłużki i jakoś tak ręce mi opadły chwilowo jak to zobaczyłem (a nienawidzę zdejmować tych plastików z tyłu, bo bardzo łatwo pogiąć klipsy metalowe).
Wezmę dłuższą przedłużkę i spróbuję jeszcze raz, ale już nie dziś.
socjopata napisał(a):Dzięki za wrzutkę. Dobrze się to ogląda z GoPro
mistrzunio napisał(a):Jasne, że się przyda, nagrywaj dalej
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości