Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ja akurat przy zakupie w Euromotor to dosatałem taki voucher oraz zimowe opony i gumowe dywaniki z matą do bagażnikarem345 napisał(a):Akurat to było w Euromotor, ale w innych też można uzyskać taki dodatek. Dla mnie taki voucher to była lepsza opcja niż jakieś dodatki do samochodu.
Vampire1984 napisał(a):Nie kupi sie samochodu z drugiego konca polski a to ze wzgledu na to ze VAG wprowadzil taka polityke ze tylko lokalni w jakims tam promieniu ilus set kilometrow moga klientowi sprzedac samochod i dac rabat(promocja lokalnych dilerow tak by kazdy mial tzw wyrownane szanse i mozliwosci sprzedania).
Z jednej strony jest to zrozumiale bo taki wiekszy diler moze dac wieksze upusty a ten mniejszy nie przez co moze splajtowac co nie jest na reke koncernowi, ale z drugiej klient jest w takim przypadku stratny(moze ale nie musi)
Vampire1984 napisał(a):Wiem ze kolor nie halo, ale chce by byl taki nie rzucajacy sie w oczy. Z checia wzialbym desire red ale placic 3 kola za sam lakier to juz mnie niestety nie stac i wole wydac te pieniazki na wyposazenie czy felgi:)
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość