Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kielu napisał(a):Wydaje mi się że podwójna podłoga dostępna jest tylko w ST i jest ona standardem, tak więc nie da jej się domówić bo ją masz w każdym ST.
Cobra_o7o napisał(a):A do czego Ci była taka niezbędna że tak ciężko Ci bez niej będzie? Często demontujesz półkę i chciałeś mieć gdzie ją wozić dyskretnie?
trezor napisał(a):Cobra_o7o napisał(a):A do czego Ci była taka niezbędna że tak ciężko Ci bez niej będzie? Często demontujesz półkę i chciałeś mieć gdzie ją wozić dyskretnie?
Kwestia wygody. Sam wziąłem tą opcję, żeby oszczędzać kręgosłup. Standardowa podłoga jest nisko, a na co dzień nie potrzebuję całej głębokości bagażnika. Zakupy wygodnie wkładać i wyciągać kiedy podłoga jest wyżej (bliżej krawędzi bagażnika).
Cobra_o7o napisał(a):Tylko że solidność tej podłogi pozostawia nieco do życzenia i to w moim przypadku przeważyło szalę. No ale skoro Wam się sprawdza to tylko się cieszyć.
Cobra_o7o napisał(a):No właśnie. Gdy leży na dnie jest OK ale uniesiona robi się dość miękka jak na mój gust.
Fredi88 napisał(a):Chyba o 2 różnych podłogach rozmawiamy bo podwójna podłoga w przedlifcie to kawał solidnej dechy obitej materiałem. Przewoziłem już na niej pod 300kg ciężaru... więcej raczej na tylną oś nie wypada wrzucać. Nie wyobrażam sobie już bagażnika bez PP. Próg w przypadku rozłożonych siedzeń jest irytujący.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość