Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
edward napisał(a):Jaki jest koszt tego przeglądu?
endriume81 napisał(a):Ja dzisiaj pojechałem na przegląd do ASO VW we Wrocławiu na Brucknera, jak zawsze...na wymianę oleju...ale zapytałem czy na pewno bo to 60 tys. km , i okazało się ze nie mogą przyjąć mojego oleju...bo oni używają tylko swoich części...więc ostatecznie podziękowałem i postanowiłem zmienić serwis. Dzwoniłem do Skody TMT Horbaczewskiego i nie mają z tym żadnego problemu...Czy też mieliście ostatnio takie problemy? Dotychczas nikt nie stwarzał problemów...
trezor napisał(a):endriume81 napisał(a):Ja dzisiaj pojechałem na przegląd do ASO VW we Wrocławiu na Brucknera, jak zawsze...na wymianę oleju...ale zapytałem czy na pewno bo to 60 tys. km , i okazało się ze nie mogą przyjąć mojego oleju...bo oni używają tylko swoich części...więc ostatecznie podziękowałem i postanowiłem zmienić serwis. Dzwoniłem do Skody TMT Horbaczewskiego i nie mają z tym żadnego problemu...Czy też mieliście ostatnio takie problemy? Dotychczas nikt nie stwarzał problemów...
Już pisałem jakiś czas temu, że we Wrocławiu na Karkonoskiej i Bruknera nie chcą przyjmować z własnym olejem, czy częściami.
pawlo88 napisał(a):Ja robiłem wczoraj pierwszy przegląd przy 30 tys na karkonowskiej, nie robili problemu jak przynioslem swój olej i filtr powietrza.
Za wymianę
Oleju, filtra kabinowego, filtra oleju i filtra powietrza zapłaciłem 385 zł więc cena wydaje mi się spoko
komornik320 napisał(a):A tak z ciekawości zapytam Was. Robiłem wymianę oleju AutoRud w Rzeszowie 7 grudnia 2017 i zastanowiła mnie jedna pozycja na fakturze, a mianowicie:
Test systemów elektronicznych o numerze katalogowym 123456 - cena brutto 60,52 pln. Przyjechałem ze swoim olejem i filtrem. Śruba i pierścień uszczelniający od ASO.
Osoba przyjmująca zlecenie wymiany oleju wspomniała o konieczności podłączenia komputera, wykasowania komunikatu o wymianie oleju i ustawieniu nowej wartości dla oleju.
Chyba dałem się zrobić w przysłowiowego banana. Wcześniej nie miałem na bank takiej pozycji w fakturze.
Póki co nie liczą jeszcze kasy za to że serwisant/mechanik musi przebrać się jak przyjdzie do pracy
komornik320 napisał(a):A tak z ciekawości zapytam Was. Robiłem wymianę oleju AutoRud w Rzeszowie 7 grudnia 2017 i zastanowiła mnie jedna pozycja na fakturze, a mianowicie:
Test systemów elektronicznych o numerze katalogowym 123456 - cena brutto 60,52 pln. Przyjechałem ze swoim olejem i filtrem. Śruba i pierścień uszczelniający od ASO.
Osoba przyjmująca zlecenie wymiany oleju wspomniała o konieczności podłączenia komputera, wykasowania komunikatu o wymianie oleju i ustawieniu nowej wartości dla oleju.
Chyba dałem się zrobić w przysłowiowego banana. Wcześniej nie miałem na bank takiej pozycji w fakturze.
Póki co nie liczą jeszcze kasy za to że serwisant/mechanik musi przebrać się jak przyjdzie do pracy
MichalO napisał(a):Niedługo wybieram się na pierwszy przegląd do Auto Maran. Czy może ktoś, korzystając z okazji że auto jest na przeglądzie, zlecał włączanie ukrytych opcji w komputerze? Jak oni podchodzą do tego tematu?
verton91 napisał(a):jakiś odtłuszczacz też może być
bardziej bym się zastanawiał dlaczego za dwie śruby i podkładkę jest 76 pln ...
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości