Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
DawidLeonMsDesign napisał(a):czyli trzeba sie zaopatrzyć w zwrotnice pod 288 albo 312 a potem już z górki
-- 24 grudnia 2014, 17:45 --
mcpersona nie trzeba wymieniać ?
mcpersona nie trzeba wymieniać ?
288mm a 312 tylko jarzma są inne, zwrotnice te same.
macphersona- nie
DawidLeonMsDesign napisał(a):Koszta będą spore ale to nie jest ważne.
DawidLeonMsDesign napisał(a):Ja mam felge 18 moc jest 150 koni felga w przyszlosci bedzie wieksza i moc rowniez takze nie rozumiem pojecia nie oplaca sie . I swap nie bedzie kosztowal 3 tys zł nie przesadzajmy w 1000 zł sie bez problemu zmieszcze.
winner4 napisał(a):Dla mnie dorabianie tulei do amortyzatorów pod większe średnice to drut, chodzi głównie o konstrukcyjny rozkład sił działający na kolumnę i sztywność takiego rozwiązania. Ktoś powie, że można bez problemu itd. ale dla mnie osobiście takie rozwiązanie nie ma racji bytu i nikomu nie polecę.
Fossil napisał(a):winner4 napisał(a):Dla mnie dorabianie tulei do amortyzatorów pod większe średnice to drut, chodzi głównie o konstrukcyjny rozkład sił działający na kolumnę i sztywność takiego rozwiązania. Ktoś powie, że można bez problemu itd. ale dla mnie osobiście takie rozwiązanie nie ma racji bytu i nikomu nie polecę.
To może głos zabiorą Ci którzy mają z tym "drutem" jakies doświadczenia ?![]()
Jak na razie wróżysz z fusów
cala kolumna z A3 pasuje do Leona ?Jarol napisał(a):Ja do Leona 1,9Tdi BKC włożyłem cały zestaw hamulców z A3 2,0TFSI przód 312x25mm a tył 282x12mm.
Wszystko pasuje bez problemu. Z przodu wymieniłem całe kolumny ze zwrotnicami i amortyzatorami.
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości