zatrzask napisał(a):Reference bez żadnych praktycznie dodatków
No chyba pakiet Comfort+ za 1zł wziąłeś?

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
zatrzask napisał(a):Reference bez żadnych praktycznie dodatków
JanuszJanuszewski napisał(a):Mike Poznan napisał(a):Leona niestety białego albo stetyjedyny 1.8 na otomoto.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Białe 1,8 z DSG są dwaNiby wszystkie od ręki. Którego będziesz atakował? Z Katowic czy z Białegostoku?
https://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon ... yHZ4R.html
https://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon ... yRAlr.html
Pik napisał(a):Jak kojarzę sprzedaż Leona w Europie w zeszłym roku to ok 150k sztuk vs ponad milion Golfa
bastek83 napisał(a): a 1.8 TSI niedługo się skończy.
marek_sopot napisał(a):bastek83 napisał(a):
a 1.8 TSI niedługo się skończy
Czy możesz rozwinąć tą wypowiedź? Tzn, że w tym roku będzie ciężko o ten silnik, czy wycofują się z niego? Jeśli to drugie to co wchodzi w jego meijsce?
bzykofm napisał(a):zatrzask napisał(a):Reference bez żadnych praktycznie dodatków
No chyba pakiet Comfort+ za 1zł wziąłeś?
kolego po co wnikasz:) ważne że żona wdzięczna że mąż coś dla niej załatwił:)czapel napisał(a):?? jak hil holdera jak to kazdy ma??
czapel napisał(a):?? jak hil holdera jak to kazdy ma??
bastek83 napisał(a):marek_sopot napisał(a):bastek83 napisał(a):
Czy możesz rozwinąć tą wypowiedź? Tzn, że w tym roku będzie ciężko o ten silnik, czy wycofują się z niego? Jeśli to drugie to co wchodzi w jego meijsce?
Z nieoficjalnych info zastąpić ma go 1.5 tsi, dokładnie kiedy, tego nie wiem
szczeslaw napisał(a):bastek83 napisał(a):marek_sopot napisał(a):bastek83 napisał(a):
Z nieoficjalnych info zastąpić ma go 1.5 tsi, dokładnie kiedy, tego nie wiem
Coś mi tu nie gra. Na razie przynajmniej 1.5 występuje w wersji 150 KM i zastępuje dotychczasowe 1.4 150 KM.
W innych markach z grupy 1.8 180 KM zostało zastąpione przez 2.0 190 KM i bardziej tego spodziewałbym się w Leonie.
szadubaba napisał(a):Problem polega na tym, ze terminy znane nie sa - to sa luzno rzucane tygodnie z ktorych finalnie nic nie wynika17 > 21 > 25...?
Niestety importer ma w dupie to zeby klienci mogli sobie monitorowac progress i sa skazani na informacje od dealerow ktorzy dla wlasnego interesu czasem tez zatajaja prawde.
leszczynski napisał(a):leszczynski napisał(a):Zamówiłem 8 kwietnia LEON 5D FR 1.4 150KM desire red. Dosyć duży pakiet z Comfort+, dachem panoramicznym, elektrycznymi fotelami i jeszcze kilkoma drobiazgami. W tym tygodniu dołożona jeszcze alcantara i pakiet zimowy (Niezbędne do elektrycznych foteli, ale zamówienie poszło bez nich). Termin podany dzisiaj przez dealera to 24 tydzień z gwiazdką
Dostałem wczoraj potwierdzenie, że produkcja będzie w 24 tygodniu, odbiór prawdopodobnie pod koniec czerwca.
Mike Poznan napisał(a):Czy komuś salon robił problemy z anulowaniem zamówienia? Mój diler przestał odpowiadać na maile w sprawie rezygnacji
Mike Poznan napisał(a):Tak i? Nic nie ma o rezygnacji, za to jest napisane, że jest to zaliczka a nie zadatek
bzykofm napisał(a):Tylko czy zaliczka jest zwrotna? Z tego co kojarzę to do zwrotu jest zadatek a zaliczka nie
no to niezłe kombo.. felgi 30/2 + ekran 8 bo po lifcie.. ehhh. U mnie niby "pewny" jest 27 tydzień. zobaczymyszadubaba napisał(a):W ich fabryce tez Audi A2 skladaja.. a napewno Audi ma piorytet
-- 23 czerwca 2017, 16:34 --
Niestety 25 tydzien nie wypalil..teraz nie wiem w ogole kiedy mial bede.
Podobno sa obsuwy przez nowe ekrany 8"..
davidnth napisał(a):Ja jestem na końcowym etapie konfiguracji i w zasadzie zostały mi dokumenty do podpisania, dostałem info, ze Cupra najpóźniej 44tydzien produkcja + 2tygodnie na dostawę samochodu. Mialy wejść jakieś nowości, ktoś zdaje się podawał virtual cockpit czy, jeśli pojawi się możliwość zamówienia, a mój egzemplarz nie zostanie wyprodukowany to jest szansa jeszcze to domowic? W sumie sam nie wiem czy na pewno będzie mi to potrzebne, ale może akurat
davidnth napisał(a):Ja jestem na końcowym etapie konfiguracji i w zasadzie zostały mi dokumenty do podpisania, dostałem info, ze Cupra najpóźniej 44tydzien produkcja + 2tygodnie na dostawę samochodu. Mialy wejść jakieś nowości, ktoś zdaje się podawał virtual cockpit czy, jeśli pojawi się możliwość zamówienia, a mój egzemplarz nie zostanie wyprodukowany to jest szansa jeszcze to domowic? W sumie sam nie wiem czy na pewno będzie mi to potrzebne, ale może akurat
piotrek84 napisał(a):davidnth napisał(a):Ja jestem na końcowym etapie konfiguracji i w zasadzie zostały mi dokumenty do podpisania, dostałem info, ze Cupra najpóźniej 44tydzien produkcja + 2tygodnie na dostawę samochodu. Mialy wejść jakieś nowości, ktoś zdaje się podawał virtual cockpit czy, jeśli pojawi się możliwość zamówienia, a mój egzemplarz nie zostanie wyprodukowany to jest szansa jeszcze to domowic? W sumie sam nie wiem czy na pewno będzie mi to potrzebne, ale może akurat
Wg info z salonu Seata po 40 tygodniu będą dostępne nowe kolory w tym pomarańczowy, Beats audio jako druga opcja obok Sound System, wirtualne zegary. Ja się wstrzymuje z zamówieniem do paź/listopada
Tylko że fabryka rezerwuje na dostawę 4tyg. a info, które dostałeś jest wzięte z danych statystycznych.davidnth napisał(a):dostałem info, ze Cupra najpóźniej 44tydzien produkcja + 2tygodnie na dostawę samochodu
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości