Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
To daj znać jak to wyjdzie bo jestem ciekawy i czy będzie robił to tylko od zewnątrz czy też wewnątrz. Kiedyś widziałem na stronie jak to zrobić było pokazane na VW Passat ale nie mogę teraz tego znaleźć. W kazdym razie ze swojej strony moge powiedzieć, że pasta tempo nie daje rady jak niektórzy polecają. Zrobiłem próbkę i efekt żaden. Rozklejać reflektorów też nie chcę żeby potem nie parowały, reasumując dałem sobie spokój.BlazejARL napisał(a):znalazlem goscia w Bydgoszczy-zawsze moge wyslac. koszt 70zl za komplet lamp.
tatian napisał(a):bo jestem ciekawy i czy będzie robił to tylko od zewnątrz czy też wewnątrz
Kozak a czy ja w którymś miejscu napisałem, że się zużywają? Pamiętam po prostu, że koleś rozklejał lampy za pomocą piekarnika i czyścił je wewnętrz a polerował na zewnątrz.Kozak napisał(a): od kiedy to klosze lamp się od wewnątrz zużywają
Polerowanie reflektorow
BlazejARL napisał(a):sa obite od piasku, kamieni(codziennego uzytkowania)
tatian napisał(a):To daj znać jak to wyjdzie bo jestem ciekawy i czy będzie robił to tylko od zewnątrz czy też wewnątrz.
pietrek86 napisał(a):Szkoda że nie mieszkasz w okolicy Grójca bo mógłbym na prawić takie lampy robiłem już w około 20 autach i każdy był bardzo zadowolony z efektuLampy po odświeżeniu wyglądają bez mała jak nowe
najwięcej czasu zeszło mi z vectrą c kolegi ponieważ lampy były bardzo zniszczone i pracy tam było na 3,5 godziny i do najmniejszych lampy też nie należą
CB_Aras napisał(a):A szklany? halogen idzie odnowić polerką?
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości