Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
trixtin napisał(a):Jak beta? Przecież AA jest oficjalnie wydany, tylko niedostępny oficjalnie w Polsce.maciek89 napisał(a):Waze już działa pod Android Auto oficjalnie, czy tylko beta?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Właśnie zauważyłem swój błąd, sory.maciek89 napisał(a):Jak na początku sierpnia.Jeszcze kilka dni temu najaktualniejszy Waze ze sklepu google powodował czarny ekran na android auto. I nie mogłem przełączyć na mapy google- musiałem wywalić waze z telefonu
-- 3 października 2017, 20:23 --trixtin napisał(a):Jak beta? Przecież AA jest oficjalnie wydany, tylko niedostępny oficjalnie w Polsce.maciek89 napisał(a):Waze już działa pod Android Auto oficjalnie, czy tylko beta?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Czytaj ze zrozumieniem
maciek89 napisał(a):Na Łałej P10 nie...
A jaką wersję AA masz?
Robal napisał(a):Pojawił się PLEX na Android Auto. NIestety na razie bardzo biednie to wygląda, ale liczę, że będą go rozwijać i dożyję możliwości odpalenia na nim video. W tej chwili, co najwyżej, można puścić muzykę.
Swatek napisał(a):problemem są same restrykcje związane ogólnie z video w Android Auto
marekwar napisał(a):S8 z Androidem 7 wymusza zainstslowanie Car Mode. To jest właśnie Mirrorlink w tym telefonie który u mnie działa.
Niestety skutecznie blokuje LG Mirror Drive więc z mirroringu telefonu nici.
Tak. Wolne przewijanie nie powoduje wygenerowania komunikatu.Bulkovski napisał(a):A jest jakaś możliwość, żeby to obejść?
Np. wolniejsze przewijanie?
Odpisać nie, ale zawsze można wysłać nowy SMS, głosowo oczywiście. I to akurat działa super.szadubaba napisał(a):Idea bylo by sterowac tym glosowo, niestety mi sie jeszcze nie udalo odpisac na SMS glosowo korzystajac ze wskazowek asystenta glosowego...
Bulkovski napisał(a):Mam pytanie.
Posiadam Samsunga S8 i korzystam z AA.
Denerwuje mnie blokada wybierania Playlisty/Albumu/Wykonawcy w Spotify.
Jeżeli jestem w trakcie jazdy to mogę przejść tylko przez kilka pozycji z listy, po czym pojawia się komunikat typu:
"Ze względów bezpieczeństwa ... coś tam coś tam ... nie możesz przeglądać listy ... coś tam coś tam".
Bardzo doceniam troskę twórców Spotify/AA, ale czy ktoś wie jak można wyłączyć tę blokadę???
Swatek napisał(a):Bulkovski napisał(a):Mam pytanie.
Jeżeli jestem w trakcie jazdy to mogę przejść tylko przez kilka pozycji z listy, po czym pojawia się komunikat typu:
"Ze względów bezpieczeństwa ... coś tam coś tam ... nie możesz przeglądać listy ... coś tam coś tam".
Bardzo doceniam troskę twórców Spotify/AA, ale czy ktoś wie jak można wyłączyć tę blokadę???
Ja jeśli jakieś bardziej zaawansowane operacje wykonuje na spotify to jednak zerkam na telefon
esde napisał(a):Odpisać nie, ale zawsze można wysłać nowy SMS, głosowo oczywiście. I to akurat działa super.szadubaba napisał(a):Idea bylo by sterowac tym glosowo, niestety mi sie jeszcze nie udalo odpisac na SMS glosowo korzystajac ze wskazowek asystenta glosowego...
Swoją drogą zastanawiam się gdzie leży problem z odpowiedziami.
Bulkovski napisał(a):Swatek napisał(a):Bulkovski napisał(a):Mam pytanie.
Ja jeśli jakieś bardziej zaawansowane operacje wykonuje na spotify to jednak zerkam na telefon
To chyba masz iPhona, bo w Android Auto blokowany jest telefon w momencie gdy AA jest uruchomione i telefon jest podłączony do auta.
W iPhonie chyba wszystko lepiej działa (Apple Car vs Android Auto) ... tylko nie ma Google Maps i nie ma wybierania głosowego po polsku.
Bulkovski napisał(a):To chyba masz iPhona, bo w Android Auto blokowany jest telefon w momencie gdy AA jest uruchomione i telefon jest podłączony do auta.
W iPhonie chyba wszystko lepiej działa (Apple Car vs Android Auto) ... tylko nie ma Google Maps i nie ma wybierania głosowego po polsku.
zamak napisał(a):Chciałbym aktywować Full Link w moim aucie. Właśnie wyceniono mi to na 1200 zł. Czy to nie jest za wysoka cena?
Lord_Nikkon napisał(a):Cena zależy od tego czy jest wymagana wymiana modułu USB.Ja jak aktywowałem ML to też najpierw otrzymałem informację o znacznie niższej cenie. Dopiero jak Pan w ASO sprawdził po VIN, okazało się że wymagana jest dołożenie innego modułu do USB konsoli i tym sposobem wyszło 1100 zł w sierpniu. Cena rozszerzenia ML jest raczej sztywna i nie ustala jej serwis (może marża) a dystrybutor.
adbur napisał(a):Pewnie im drożej tym lepsza jakość wykonania
zamak napisał(a):adbur napisał(a):Pewnie im drożej tym lepsza jakość wykonania
No jasne, posypują porty USB złotym pyłem i lokalny ksiądz święci je przez montażem
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości