Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kozak napisał(a):oru, wymontowujesz kratkę / atrapę przed halogenem
chodzi mi o opisz jak je zdemontować żeby nic nie połamać, to jest na zaczepy ? zdjęć przez szarpnięcie ?
the_rahzel napisał(a):
Ja to robiłem w ten sposób że przewlekałem drut wygięty w haczyk na końcu przez plaster przy każdym zaczepie,przeciągałem oczko dalej i ciągnąc za oba końce jednocześnie - zaczepy puszczały bez problemu nic nie łamiąc...
Robiłem to już chyba z 10 razy...
Nogaj napisał(a):Loru sprawdź nadkola czy są całe. Ja miałem pęknięte nadkole i woda z kół bryzgała mi na halogen i parował.
Podbijam pytanieBartekLeon2010 napisał(a):Witam serdecznie. Szukałem odpowiedzi na forum oraz w instrukcji obsługi i niestety nie znalazłem. Moje pytanie jest takie jak wymienić żarówki w halogenach przednich w Leonie 1P po FL ?. Należy wyciągnąć kratki ? (wydaje mi się, że te kratki zamontowane są od tyłu więc wyciągnąć się ich nie da). A może przez nadkole, albo na kanał i zdemontować osłony ?. Chciałbym przed zimą wyregulować je oraz zmienić żarówki na Osram Night Breaker plus. Zastosowałem je w światłach mijania oraz drogowych i jestem bardzo zadowolony. Z góry dziękuję za odpowiedź
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości