maciek89 napisał(a):W A6 przedlift nie zrobisz dynamicznych kierunków- można dać moduł tzw półdynamicznych czyli najpierw jeden segment, a potem drugi ale słabo to wygląda.
Widziałem to, kibel. Lepsze już normalne tj. cały pasek.
maciek89 napisał(a):Ewentualnie poważna przeróbka lampy czyli zmiana diod / układu. W Leonie też domyślam się, że to więcej zabawy i droga przyjemność, kodowanie nie wystarczy.
Na filmiku, który podesłałeś lampy na pierwszy rzut oka wyglądają zupełnie standardowo.
Efekt jest dokładnie taki o jaki mi chodzi. Petarda! Chciałbym.
Kwestia dołożenia jakiegoś modułu przed wtyczkami do lamp, ewentualnie programowania? Nie wydaje mi się żeby autor tej przeróbki bawił się w nowym samochodzie w aż takie przeróbki jak zmiana diod/układu itp ingerencja w samą lampę, jej budowę czy podzespoły. Coś czuję w kościach, że to będzie wykonalne bez większego problemu dla jakiegoś konkret hakiera-magika od takich wynalazków.
Patrzcie z kolei na ten filmik.
https://www.youtube.com/watch?v=gNmS0Do7GJwGość zrobił dynamiczne ledy w lusterku. Co on tam przykłada do tego? Zauważyliście? Przykłada jakiś przedmiot (obstawiam, że wewnątrz zamontował jakieś urządzenie ale jakie, co to, skąd, dlaczego, kiedy, kto?) i raz jest dynamiczny kierunek, a raz standardowy.