Mogliby powrocic do Alor Blue i Lime Green - to byl blad ze to zlikwidowali.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
W normalnym ubezpieczeniu warunki jak opisane wyżejszadubaba napisał(a):Nie wiem jakie finansowanie wybierasz ale leasing powyzej 100 tys wymaga drugiego zabezpieczenia czyli tutaj alarm.
snlk napisał(a):Brak rabatu na fr.
szadubaba napisał(a):Hmm, 5 lat gwarancji?
http://www.seat-auto.pl/oferta/promocje ... -2018.html
ale czy tylko na Ibize?
A może na odwrót. Największy rabat na to czego nie ma.bigmazi napisał(a):A najdziwniejsze, że Style wychodzi drożej niż Xcellence. Zapewne to dlatego, że Style nie ma na placach.
Quarien napisał(a):Tymczasem za Cuprę 300 dostaje się 5000zł i kopa w zad
KrecikTurbo napisał(a):Można, dwie wiadomości wyżej
KrecikTurbo napisał(a):na plus to że w pakiecie comfort+ można zastąpić seat sound przez beats audio jedynie z dopłatą różnicy między nimi.
Katalonczyk napisał(a):KrecikTurbo napisał(a):na plus to że w pakiecie comfort+ można zastąpić seat sound przez beats audio jedynie z dopłatą różnicy między nimi.
W konfiguratorze nie widzę takiej opcji, przy wybraniu beats audio chce wywalić mi Comfort+. Oprócz tego żeby wybrać beats audio każe mi dodać hak holowniczy za 2800...
waldekc napisał(a):dealer wspominał że jest w tym jeszcze pakiet AC OC na rok co wy na to
waldekc napisał(a):Koledzy ja mam ofertę na st w wersji EXelent z silnikiem 125 KM w cenie 80 tyś czy to dobra cena dealer wspominał że jest w tym jeszcze pakiet AC OC na rok co wy na to ?
A wskażesz gdzie te zegary są? http://www.seat-auto.pl/content/dam/cou ... cennik.pdfKrecikTurbo napisał(a):sgl11, tak - jest w cenniku 2018
Podczas prowadzenia samochodu kierowca może liczyć również na licznych asystentów, dzięki którym jazda staje się bezpieczniejsza i bardziej komfortowa. W zależności od wersji w standardzie lub za dopłatą na pokładzie znajdą się m.in. asystenci utrzymania pasa ruchu i monitorowania martwego pola oraz funkcja wspomagająca kierowcę podczas poruszania się w korku.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości