logigamer napisał(a):A wskażesz gdzie te zegary są? http://www.seat-auto.pl/content/dam/cou ... cennik.pdf
Ja nie widzę nigdzie.
Nie ten cennik, są od 2018 roku. W standardzie dla Cupry.
http://www.seat-auto.pl/content/dam/cou ... z-2018.pdf
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
logigamer napisał(a):A wskażesz gdzie te zegary są? http://www.seat-auto.pl/content/dam/cou ... cennik.pdf
Ja nie widzę nigdzie.
maciek89 napisał(a):W sumie faktycznie w przypadku Seata jak to logo przymarźnie to czasem jest bieda.
logigamer napisał(a):Faktycznie, dziękuję, nie zauważyłem tej ciekawej zbitki słów.![]()
Czyli z funkcjonalności rynkowych których Leon nie ma zostaje dla mnie:
- brak monitorowania martwego pola w lusterkach
- brak automatycznie otwieranej i zamykanej klapy bagażnika.
No właśnie chyba po to ludzie zadają pytania w tym wątku by zobaczyć co mogą mieć, bo nie zawsze producent jasno to opisuje. Jak komuś po weryfikacji wychodzi więcej minusów niż plusów to jeśli chce to wybierze inną markę. Dla mnie to proste.trixtin napisał(a):Z drugiej strony wiemy co kupujy i jesteśmy świadomi braków, czy też innych zalet. Może jeżeli komuś coś nie odpowiada/brakuje to może warto spojrzeć na inny samochód/markę.
mczelny2401 napisał(a):Do ACC potrzebujesz radar w zderzaku
maciek89 napisał(a):
Subwoofer 5F0035382: 62,62 Euro
Głośnik centralny 5F0035397 : 8,66 Euro
Lord_Nikkon napisał(a):Hej Panowie,
Pytanie za sto punktów. Rodzice chcą kupić sobie nowego Leona FR z 1,4TSi i DSG. Teraz nasuwa się pytanie czy dostaną ten cholerny filtr cząsteczek? Czy to dopiero domena nowych silników/MY2018. Nie ukrywam, że ten badziew raczej nie wywołuje uśmiechu na mojej twarzy.
Drugie pytanie. Czy w wersji ST standardowo są srebrne relingi i nakładka aluminiowa na próg bagażnika.
W obecnej promocji za 1zł można dostać Navi System. Zastanawia mnie jakość tych map bo za 498 zł można wykupić aktualizacje (2 razy do roku). Tak czy siak auto na starcie doposażam w Full Link ale przecież jedno drugiemu nie zaszkodzi.
Ostatnie pytanie. Czy ten front Assist (awaryjne hamowanie) działa? Gdzieś widziałem test, że na postawione pudła nie zadziałał, więc pytanie czy nie jest to jakiś pic na wodę.
Bardzo proszę o w miarę szybką odpowiedz bo auto chcemy zamówić lada dzień, gdyż oferta jest bardzo zachęcająca.
Lord_Nikkon napisał(a):14-18 tygodni
gzes napisał(a):Pytam bo mi kazali czekać 16 tyg. po czym dołożyli kolejne 16.
Oby u ciebie było inaczej
Katalonczyk napisał(a):gzes napisał(a):Pytam bo mi kazali czekać 16 tyg. po czym dołożyli kolejne 16.
Czekałeś na auto 8 miesięcy?! to kabaret jakiś...
mesrs123 napisał(a):kurde panowie zaczynacie mnie martwic bo zamowilem auto w 23 listopada i dostalem termin poczatek/polowa lutego a tu niektorzy po 5-6 miesiecy czekali...
Katalonczyk napisał(a):mesrs123 napisał(a):kurde panowie zaczynacie mnie martwic bo zamowilem auto w 23 listopada i dostalem termin poczatek/polowa lutego a tu niektorzy po 5-6 miesiecy czekali...
Co prawda to nie temat o czasie oczekiwania, ale jeszcze dopytam. Zamawiałeś z Przedsprzedaży 2018 może? Pytam bo ja zamawiałem w pierwszej połowie listopada i jeszcze termin nie jest znany.
Katalonczyk napisał(a):gzes napisał(a):Pytam bo mi kazali czekać 16 tyg. po czym dołożyli kolejne 16.
Czekałeś na auto 8 miesięcy?! to kabaret jakiś...
mesrs123 napisał(a):poprostu dostalem info od sprzedawcy ze 3 - 3.5 max a tu widze po 5 miesiecy +
trzepol napisał(a):Panowie
Zauwazyliscie, ze zniknela alkantara z ofertyDealer dzis to potwierdził......
szadubaba napisał(a):To lipa bo alcantara chociaz troche ratuje wnetrze
Ta standardowa tapicerka taka ceratowa, mi nie lezychociaz Cupra ma i tak lepiej bo alcantara na boczkach, mniej straszy tandetnosc wykonania wtedy i jakosc tworzyw w tamtych rejonach.
trzepol napisał(a):Panowie
Tak patrze na strone leona, cennik, konfigurator i wg cennika FRka w ST 150KM 94700 pakiet comfort + za 999zl. W konfiguratorze FRka ST 1.4 150KM za 88400 a comfort + za 1zl...... Ceny leona obnizyli o prawie 6 tys zl ? Pakiet comfort w koncu jest za 1zl czy 999 ?
Albo mieszają wyprzedaz z rozcznikami 2018 albo cos sie pozmienialo tak bardzo ?
Katalonczyk napisał(a):W konfiguratorze są ceny wyprzedażowe (pytanie czy to błąd czy celowy zabieg?). Dorzucili teraz do wcześniej przecenionego Excellence również FR. Ogólnie FRek już wcześniej nie było za wiele na placach, więc ciekawe ile modeli jest dostępnych w tej cenie.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości